Следва

Елена Петрова в нов психотрилър

Ким Кардашиян чака момиче! Превръща раждането в риалити

Риалити звездата за пореден път допусна милиони до себе си, като направи публично достояние момента, в който разбира, че ще става майка на момиче...

People of art преди 10 години

В животът на Ким Кардашиян и Кание Уест едва ли има нещо, което остава скрито. Риалити звездата за пореден път допусна милиони до себе си, като направи публично достояние момента, в който разбира, че ще става майка на момиче.

Малката наследница, която вече е едно от най-одумваните бебета, се очаква да се появи на бял свят през юли, а бъдещите родители са повече от щастливи, че ще купуват розови дрешки, споделя източник, близък до двойката пред британския таблоид Daily Mail. 

Дали от радост или не двойката планира да документира в ново риалити шоу бременността на Ким и последвалите им първи стъпки в отглеждането на дете и, разбира се, узнаването на пола няма как да отсъства от тази поредица.

Според Ким таткото Кание е на седмото небе от щастие, защото винаги е искал - малко сладко момиченце в дома си. По този повод тя сподели също, че дъщеричката му сигурно ще бъде най-разглезеното момиче на планетата.




Риалити звездата сподели, че се чувства отлично, въпреки все по-напредващата бременност и разкри, че никога през живота си не е спала толкова спокойно, както в момента. 








Клоуи и Кортни придружиха Ким до кабинета на семейния им гинеколог

Малко след прегледа Ким сподели със сестрите си, че усеща, че детето й ще бъде музикално и им предложи да обединят всичките си деца в обща група. Чудим се дали и това няма да бъде част риалитито, което двамата с Кание смятат да направят или пък Ким наистина усеща подобни неща?



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра