Следва

Играта на ViewSofia и Triumph - Първите читателски вдъхновения

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица

Впечатляващо много неща остават в умовете ни и пълнят кошницата ни с желания всекидневно, докато работим, и...

All About Life преди 10 години

Впечатляващо много неща остават в умовете ни и пълнят кошницата ни с желания всекидневно, докато работим, и точно тези много лични неща ще споделяме с вас в новата ни седмична редакторска рубрика, наречена ясно - 5 неща за възторг.

Петима от нас всеки понеделник ще разкриват какво е оставило отпечатък в мислите им, мечтаят или са вдъхновени от него, защото животът е един безкраен празник, на който никога не можеш да се наситиш. 

Първите пет редакторски неща за възторг тази седмица са: 

Ава - Албумът с фотографии на Тери О'Нийл


Синди Крауфорд

Дейвид Бауи и Елизабет Тейлър



Кралица Елизабет II



Джийн Шримптън


The Rolling Stones


Брижит Бардо


Натали Ууд


Урсула Андерс

Харесвам красиви вечни фотосесии, за вдъхновение често преглеждам албума на Хелмут Нютън, който имам у дома. Изключително много харесвам и фотографа Тери О’Нийл, който съвсем наскоро, след половин век на усилена творческа дейност, издаде албум с най-добрите си фотографии. И това силно ме впечатли. Книгата албум включва изключително редки снимки на известни личности, сред които много актьори, политици, модели. Истинска красота!

Гергана - Дървен сандал



Дървен сандал от един от високия клас брандове на H&M - COS, модел, който бих искала да имам първи скоро след като посетя магазина им в Истанбул - първи за приказния град, първи най-близък за България. 

Иначе ги има и онлайн за 115 паунда, но с една подробност - не доставят до нашите врати. Което ги прави още по-мечтани и специални.

cosstores.com

Пламена - Не просто едно добро колело, а основателна причина да караш колело




Обожавам го още преди да го имам. Това е моето ново вдъхновение, което цяло лято ще ме води там, където искам да отида, и ще ме връща. С кошничка отпред, със старомодно кормило и във весел цвят... това е всичко, което ми трябва, за да почувствам свободата.

airwalk.com

Антония - Пижамено парти със Stella McCartney



Хипнозата на флоралния принт и линията на този панталон с лейбъл Stella McCartney са двете основни неща, които ми прошепват – „Аз съм твой”. Искам го тук и сега с ниски едноцветни сандали с камъни и бяла феерична секси риза.

Цена: 665 паунда от matchesfashion.com

Елена - Ниските сандали Miu MIu



Най-нежните сандали - Miu Miu от кожа и Swarovski - налични на фирмения сайт и достъпни с доставка. Вярно, скъпи, но феноменално универсални и много красиви. В каталога на роклите в същия сайт се вижда прекрасно, че тази ниска лятна обувка е просто най-доброто, което можем да си пожелаем за този великолепен, топъл и разточителен сезон! Тя просто отива на всичко...

store.miumiu.com

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.