Следва

Продуктите на юни - Най-доброто на козметичния щанд. Част II

Победителят в играта на ViewSofia и OPI. Кой спечели фантастична палитра от дванадесет лака за нокти

Второто издание на супер свежия и много летен конкурс на...

Nails преди 10 години

Второто издание на супер свежия и много летен конкурс на View Sofia Manicure, Mon Amour приключи!

Преди близо месец ние те предизвикахме да снимаш маникюра си и да ни вдъхновиш достатъчно, за да те включим в специална селекция. Предизвикахме те да се харесаш и на нашите читатели и ти го направи.

От стотиците участия в бюти играта с най-приятното условие - да си направиш чуден маникюр, да го снимаш и изпратиш на посочения мейл, избрахме 20-те най-страхотни, пъстри и идейни хрумки, от които Негово величество Читателят се спря на един.

Както бяхме обявили в условието, на 2-ри юни точно в 23.59 ние спряхме гласуването и маникюрът на Соня Чобанова, който водеше с цели 322 гласа спечели в надпреварата.

И така нашата прекрасна и фантастична палитра от дванадесет нови лака за нокти в пълната колекция Euro Centrale от OPI отива при новата си притежателка не самозаради фантазията и смелостта да участва в нашата игра, но и заради късмета, който има.



Честито на Соня, която очакваме да се свърже с нас на познатия мейл [email protected] или на редакционните ни телефони до 17 юни, за да уточним начина, по който тя ще получи наградата си!

More Nails