Следва

4 юни, вторник - Розовият имидж на Димитър Ковачев - Фънки

Играта на ViewSofia и Triumph - Първите читателски вдъхновения

Ако още не си ни изпратил снимка на най-секси визията, с която да релаксираме лятото у дома, е време да го...

All About Life преди 10 години

Новата фантастична лятна игра на ViewSofia и Triumph продължава с пълна сила, а резултатът на посочения адрес [email protected] е в десетки феноменално добри предложения, някои от които показваме днес за малко красиво вдъхновение.

Ако още не си ни изпратил снимка на най-секси визията, с която да релаксираме лятото у дома, е време да го направиш, защото наградата е повече от блестяща и си заслужава да я имаш! Става въпрос за прелестното bodi, спечелило конкурса Тriumph Inspiration Award, творение на Богларка Бодис от Унгария, което носи името "Цветя на злото” (Les Fleurs du Mal), въпреки че е повече от добро. Така че няма какво да му мислиш...

Просто прикачи вдъхновяваща снимка или цяла визия, без значение дали е от наскоро гледан филм, фотосесия и пр., която да е подходяща за "домашна употреба", но и много гореща, мотивирай избора си с няколко изречения посветени на вдъхновението да ни покажеш точно тази снимка и ние ще ти се отплатим подобаващо!



За да се включиш в нашата игра, просто изпрати своето предложение за секси домашна дреха или визия на мейл [email protected] до 8 юни с тема на писмото "Секси у дома", посочи имената, годините и населеното място, от което си и стискай палци да си сред нашите любимци.

Срокът да се включиш с предложение е до 8 юни, а печелившият ще бъде избиран от редакционния екип и ще бъде обявен на 14 юни на страниците на ViewSofia.

А ето и част от прекрасната галерия с красиви визии:

Радка Михайлова



"Несъмнено най-неустоимата визия на една жена у дома е предизвикателното бельо, нежно загатнато изпод удобната широка риза на нейната половинка."

Александра Тодорова




"Нина винаги е била пример за подражание по отношение на своя индивидуален стил на обличане. Смятам, че и в този случай не е изневерила на себе си и е съчетала предизвикателност и комфорт в едно. В подобен на пръв поглед небрежен аутфит всяка дама би се чувставала удобно, знаейки, че е неустоима."

Кристиана Колева



"Свеж и секси сет за бързото сутрешното кафе или мързеливите и уютни недели. Момичетата обичаме да носим спортно бельо, а защо не и такова в boyfriend style. Не е нужно цялата ти колекция бельо да е като излязла от стрип шоу, за да си секси. Понякога обикновената бяла тениска и любимият парфюм са идеалната комбинация.
В случай, че имате любопитни съседи, не забравяйте да се огледате преди да излезете в този вид на балкона. Но защо пък не! Дайте им повод за вдъхновение и възхищение!
"
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 21 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.