Следва

Какво ново - Fendi избра дъщерята на Марчело Мастрояни и Катрин Деньов за свое лице

Питай ме, питай ме: Как да подготвим косата си за лятото жизнена и здрава

Кажи сбогом на кошмара "суха и изтощена коса".
Запази жизнеността, влагата и защитата с масло от арган

Hair преди 10 години

Когато зададохме върпоса : "Какво виждаш първо в момичето на другия тротоар, за да ти грабне вниманието?" на десетима мъже, шест от тях казаха единодушно: КОСАТА!
И след това потърсихме експертното менение на beautyexpert.bg по темата - Как да поддържаме косата си здрава, как да я съхраним жизнена преди и по време на лятото.

Колкото по-утолена е жаждата на косата от влага и подхранване, толкова по-благодарна ще е тя и ще отвърне с блясък, копринена мекота, устойчивост и плътен цвят. Необходимо е мултифунционално чудо, което да задоволи всички капризи на сухата и изтощена коса? Маслото от арган, което е основната сила на линията Nashi Argan е естествен и бързо регенериращ продукт.  Арганът е предпочитана "храна" за косата и може да се използва под всякаква форма.  Шампоанът и балсамът задължително вървят в двойка и могат да се ползват всеки ден. И не забравяйте - балсамът се нанася само по дължината на косъма, особено ако косата ви е по-къса.





За по-концентрирана грижа със сигурен ефект е хубаво един път седмично да се използва ползва маска. Маската Deep Infusion на Nashi Argan предпазва косъма от накъсване, бетонира цвета и защитава от агресивното третиране (например с преса и сешоар).


Един чудесен финал е аргановото масло на Nashi Argan, което е десертът в ритуалната грижа за копринена коса. Нанесете върху чиста и влажна коса и разрешете нежно с гребен. След това оформете прическа със сешоар, като бъдете сигурни, че съставките на аргана няма да позволят изсушаване и изтощаване от третирането. Резултатът – невероятен блясък и несравнима ароматна следа.

Комплектите на Nashi Argan на специална цена и с подаръци правят лнинията още по-апетитна и достъпна.
Не подценявайте грижата за коса и преди и след плаж. Аргановото масло има силата да предпазва от слънчевите лъчи. Съчетано с UV филтри и витамини C и E в  линията Nashi Argan Solare, маслото създава водоустойчива бариера, за да защити косата от агресията на слънцето, вятъра, солта и хлора. Слънцезащитното олио може да предпазва по всяко време, а подхранващата маска и хидратиращият шампоан са задължително присъствие в багажа за морето. Не ги забравяй!


Всеки нов цвят на косата трябва да има дълъг живот
А това зависи от вас. Правилната грижа, която полагате, след като сте се боядисали според най-новите тенденции, е изключително важна. Тя ще запази ефекта и няма да ви кара да ходите до фризьорския салон твърде често, за да възстановявате избледнелия си нюанс. Всичко зависи от продуктите, които ползвате в банята. За да не отмиете новия си цвят, използвайте шампоан и балсам, които са създадени, за да запазят цвета непокътнат. Комплектът Nashi Life е пътят към съвърешния цвят. Благодарение на съдържащите се в балсама и шампоана съставки, като олио от растението ливадина, колаген и UV-филтри, косата остава дълго с наситен цвят и здравослоен блясък.




Мислете глобално за косата си
Колкото по-дълбоко прониквате в проблема, толкова по-голям шанс има за разрешаването му. Така е и по принцип, така е и с косата. Накъсаните краища са бреме на всяка дълга коса. И губим силата на нейната красота, когато тя е Изтъняла и суха. "Цъфналите" краища са болест, която се лекува с профилактика, а не след като вече се е случило. Затова трябва да мислим предварително за елегантния завършек на косъма. 

Комплектите Kay Build ви дават тази възможност. Независимо дали в комбинация шампоан и маска или цял комплект за глобална грижа (плюс възстановяващи ампули и студена преса с инфраред лъчи и ултразук за дълбочинно вкарване на съставките), те ще уплътнят косата и ще я възстановят от стреса. И няма как , след като ще обогатите косата с витамини, аминокиселини и възстановяващо масло от памук.



Използвайте правилния сешоар

Трябва да излезете сутрин максимално бързо, за да не закъснеете пак за работа. А ви чакат още толкова задачи за разкрасяване. Сешоарът е едно от спестяващите време оръжия, но често не е пестелив на вреда за косата. В бързината може да изгорите косъма, да лишите косата от необходимата влага и тя да придобие неприятен вид с хвърчащи краища. Не се отчайвайте, защото има решение.


 

Лидерите сешоари Parlux , които често ще забелязвате в професионалните салони, вече са достъпни и за дома. Те са на приемливи цени, лесни за употреба (без да е необходимо да имате диплома за фризьор) и щадят максимално косата. Нарочно са направени с удобен захват и са леки, а благодарение на шумозаглушителя, сешоарът няма да тормози нито вас, нито съседите.
 
 

 

Предоставено от www.beautyexpert.bg
 

 

More Hair