Следва

5 юни, сряда - Риана

MAXI София - първата чаровна стъпка към лятото

Всеки град си има оазиси и ние сме готови да признаем за един от тях...

All About Life преди 10 години

Знаем, че в мечтите си сигурно си далеч от тук, но също така знаем, че въпреки желанието да зарежеш всичко без да му мислиш много и да заминеш някъде далеч и близо до море, не е толкoва лесно.

Работата, ангажиментите, планираната чак за август отпуска са все неща, които ни задържат в града и трябва да приемем, но, разбира се, без да се примиряваме с това, че няма да се чувстваме добре в градска среда. Напротив!

Всеки град си има оазиси и ние сме готови да признаем за един от тях. Става въпрос за хотелски комплекс MAXI София. В града, но далеч от шума му, той се е сгушил в подножието на Витоша и се е превърнал в нарицателно за премерен лукс, уютна обстановка, безкомпромисна чистота, меки пастелни тонове и изобилие от зеленина. Няма друго място наоколо с толкова много насаждения, които дават емблематичното име и на жилищната част – Green City.


Комплекс Макси се състои от 4* хотел с 60 стаи и бизнес апартаменти, 2 ВИП апартамента, денонощен лоби бар, конферентен център, развлекателни летни басейни, летен бар, лятна ресторант градина и закрит ресторант, предлагащи изкушения от гръцката кухня, уникален с дизайна си СПА център с изобилие от терапии за лице, тяло и дух, закрит басейн, открити тенис кортове, алеи и площи за разходка и джогинг, комплекс с апартаменти под наем и независимо дали само ще наминеш, за да се възползваш от благата, които предлага мястото или ще отседнеш за малко по-дълго със сигурност ще се насласиш на спокойната и приятна атмосфера, която тук я има в изобилие...



И ако искаш насладата да е пълна, то няма как да се разминеш с гръцкия ресторант. Тук ще опознаеш изисканата атмосфера и ще съхраниш спомена за оригиналния гръцки вкус, още преди да си поръчал второто. Задължително трябва да се опита октопода на скара, скаридите или миди "саганаки", пържените тиквички по гръцки и грис халвата.





И имайки предвид, че на разположение в комплекса е модерен спа център с италиански дизайн, обзаведен в топли цветове, които могат да накарат всеки да се отпусне, няма как да не се отпуснем отдадем на заслужен релакс и процедури, които със сигурност ще благоприятстват за доброто ни настроение, ще повдигнат силата на духа и ще укрепят организма ни.






Апартамент Олимп


Апартамент Привилидж

Както всичко друго в луксозния комплекс, така и всички видове стаи на MAXI са комфортни и стилно обзаведени, така че, ако ти се ослади престоя и решиш да останеш за по-дълго тук, престоя в хотела ти ще е още по-приятен.

maxisofia.com

 
Виж още БЯГСТВОТО... MAXI спа хотел Велинград тук>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.