Следва

Бракът на Владимир Путин и неговата съпруга Людмила приключи

Знаменитости на сватба - Дженифър Анистън и други звездни гости на тържеството на Лейк Бел и Скот Кембъл

Звезден дъжд, и в пряк и в преносен смисъл, се изсипа върху Ню Орлиънс изминалата събота, когато актрисата...

Други преди 10 години

Звезден дъжд, и в пряк и в преносен смисъл, се изсипа върху Ню Орлиънс изминалата събота, когато актрисата Лейк Бел, позната у нас с ролята си в „Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас”, се омъжи за художника Скот Кембъл и отпразнуваха събитието с красива церемония, на която присъстваха основно близки приятели и скъпи колеги.

Тържеството в стил градинско парти знаменитостите уважиха с релевантни на него рокли, сред които най-ярко се открояваха Дженифър Анистън в красива Prada с цветен принт и колежките й Камерън Диаз, превъзходна в черно-бял контраст, и Кейт Босуърт в копринена нежна рокля в неутрален цвят. Дизайнерът Марк Джейкъбс, който няколко пъти е работил с Кембъл по съвместни проекти, също бе сред специалните гости като заслужил автор на костюма на 36-годишния съпруг. Marchesa пък бе изборът на рокля от 34-годишната булка Бел.

На сватбеното тържество, което събра хора от всички артистични браншове, присъстваха още Ева Лонгория, Алиша Силвърстоун, Джош Хартнет и шампионът по колоездене Ланс Армстронг.

На младоженците пожелаваме много любов и по-малко други катастрофи! 


Съпрузите Лембъл и Бел






Дженифър Анистън и Джъстин Теру






Джъстин Теру като шафер


Камерън Диаз




Кейт Босъурт




Марк Джейкъбс


Младоженецът с шаферите
 

More Други