Следва

Ново в грима за устни

Rallis

Екзистенциалният въпрос към дата 03.06.2008 година на всяка млада, интелигентна и модерна градска дама е как да изглежда...

Body преди 15 години

Екзистенциалният въпрос към дата 03.06.2008 година на всяка млада, интелигентна и модерна градска дама е как да изглежда по-добре след 20 дни, когатo се очертава първият морски weekend.

Сред редакторите на ViewSofia.com се разрази спор около по-добрия метод - jogging в Южния парк, модерният напоследък и доста ефективен, оказва се, скуош или добрият стар скучен фитнес.

В спора се ражда истината, казват, затова и потърсихме алтернатива – помощ от професионалисти в областта.

Посетихме Диагностично-консултативен център "РАЛИС", който се намира точно в центъра на града, на учудващо тихо и спокойно място. Специализираният лечебен център за отслабване е единственото място в София и едно от много малкото в България, където твоят проблем открива своята половинка - решението.

Посрещнаха ни усмихнатите лица на двете дами професионалисти, от които произлиза център Rallis - Ралица Тодорова - вдъхновител и създател на центъра - и д-р Боряна Илиева - консултант.

Всеки пациент, дошъл за помощ при тях, било то за сериозни проблеми с килограмите или просто за поредната битка с целулита, преминава през т.н. консултация. Това е началната стъпка на промяната, която започва с обстоен разговор за давността на проблема, начина на живот и хранене. 
 

Прави се изследване с Body Mass Analyzer – уникален апарат, който дава информация за състава на тялото – тегло, мускули, мазнини, обща вода, свободна от мазнини маса. С него може да се диагностицира наднормено тегло/затлъстяване, а сегментният анализ показва разпределението на мускулите и мазнините в отделните части на тялото, като по този начин дава възможност не само да избереш какво да коригираш, но и да следиш настъпващите промени.

Следващата стъпка от промяната е генетичният тест, който дава информация с кои храни организмът ти се справя добре и кои да избягваш. Тестът е в основата на индивидуалния хранителен режим, който е полезен не само при проблеми с теглото, но при всеки, който иска да се храни здравословно.

След установяването на проблема започва работа със специално подбраните уреди от най-висок клас в областта на корпомоделирането, които оформят тялото безболезнено и без странични ефекти.

В "РАЛИС" има разработени специфични програми съобразени с проблемите, начина на живот и резултатите, които е желателно да се постигнат - от лечение на целулит с безиглена мезотерапия до намаляване на обиколките с 5-7 см и оформяне на тялото.

На въпроса дали мъже посещават консултативния център, специалистите отговориха, че посетителите им са предимно дами, но идват и мъже, а също и деца.

Направи ни впечатление, че персоналът е изцяло дамски. Попитахме собственика на центъра Ралица Тодорова, защо е така, а тя ни обясни, че по-този начин преобладаващо дамската аудитория се чувства спокойна и напълно отдадена на програмата, което гарантира добрите резултати. 





Мястото: Руски паметник, ул.Владайска 75
Телефон: 953 30 08
Уебсайт: www.center-ralis.com

Любимата процедура на ViewSofia: Безиглена мезотерапия за лечение на целулит.

More from View Sofia

More Body