Следва

ZAZ отново в България

И Пипа Мидълтън се захласна по нашия Григор

Младият тенисист трупа не само победи на корта, но и все повече женски сърца в актива си...

People of art преди 10 години

Григор Димитров се превръща в истинска апетитна хапка за жените. Младият тенисист трупа не само победи на корта, но и все повече женски сърца в актива си. Поредната захласнала се по неговия чар е не коя да е, а самата сестра на херцогинята на Кеймбридж Катрин – Пипа Мидълтън.



Тя води рубрика във "Венити феър" и ето какво написа:

"Григор Димитров е много привлекателен за очите на дамите." Коментарът за таланта от Хасково е по повод бъдещите звезди, които трябва да бъдат следени много внимателно. Освен Димитров, Пипа споменава Хедър Уотсън, Лора Робсън, Александър Долгополов, Слоун Стивънс, Кристина Младенович, Оливър Голдинг. Разбираемо е, че повечето са англичани. Григор обаче е единственият, за когото има коментар.

"Заведоха ме на "Уимбълдън" за първи път, когато бях на 8 г. Тогава вече редовно играех тенис. Това обаче бе осъществяване на детската ми мечта и си купих картичка със снимка на купата, която получава шампионката при жените, на която написах: "Един ден ще я спечеля." Когато ходите на "Уимбълдън", не забравяйте да си вземете чадър, свалете си приложението за смартфон за турнира и ако имате билети за централния корт, не поемайте никакви ангажименти за вечерта", пише още Пипа.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра