Следва

В настроението на уикенда - 16 пуловера, които да си купим за хладни летни дни като днешния

Ема Уотсън в Chanel и още красиви ансамбли на премиерата на "Блясък"

Красива в своята елегантно слаба фигура, върху която е разкошната туидена рокля Chanel, прибраната фино коса и...

All fashion преди 10 години

Младата, но не и по-опитност, киноактриса Ема Уотсън изглежда великолепна, поръсена с истински холивудски звезден прах, в рокля на Chanel, която облича на лосанжелиската премиерата на Bling Ring (Блясък), последният филм на талантливата режисьорка София Копола.

Британското момиченце с русите коси, чийто знаменит дебют с поредицата „Хари Потър” ще помним винаги, расте и хубавее и прави поредица от страхотни изяви на червения килим.

Красива в своята елегантно слаба фигура, върху която е разкошната туидена рокля Chanel, прибраната фино коса и матовото червено червило, на 4 юни, вторник, в Ел Ей Ема получава радостни възгласи от тълпата фенове, които оценяват страхотната форма на звездата.

Компания на хубавата актриса с безспорен талант й правят други специални жени - Гуен Стефани и Клои Севини. Музикантката е под ръка със своя секси съпруг и в ансамбъл от колекция на Balmain, а актрисата Севини е в pre-Fall модел на Louis Vuitton.

Филмът на София Копола „Блясък” е с премиера у нас на 19 юли.




Ема Уотсън


Клои Севини


Гавин Росдейл и Гуен Стефани
 

Хейли Бенет в Louis Vuitton


Актьорският състав на "Блясък"
 

More from View Sofia

Sex Sells: 15-те най-провокативни рекламни кампании в историята на модата

All fashion преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че модните кампании с много голота почти изчезнаха в последните години? Да, има провокативни, има шантави, но няма откровено разголени, по-скоро няма много. За разлика отпреди, да речем, 20 години, когато дизайнерите се надпреварваха да интерпретират темата за голото тяло в своите кампании. Петъчно разглеждаме най-провокативните промо кадри в историята, в опит да обясним защо секс-тенденцията бе толкова силна тогава, а и има потенциала да се върне отново с пълна сила >>> 

More All fashion