Следва

Тиквички на скара с ароматни билки

7 юни, петък - Българското присъствие на фестивала в Кан

Двама българи имаха невероятния шанс да изживеят Кан в ролята на истински кино звезди...

All About Life преди 10 години

Двама българи имаха невероятния шанс да изживеят Кан в ролята на истински кино звезди. Ивайло Недков и Мария Милушева бяха специални гости на фестивала и преминаха по червения килим в компанията на Гаел Гарсия Бернал и Диего Луна. Прочутите създатели на мексиканската филмова компания КАНАНА ФИЛМС добиха световна популярност с изключително успешния „ПИНА“, обрал редица награди и представен от София Филм Фест през миналата година.

Ивайло Недков и Мария Милушева спечелиха световен фото конкурс и заминаха за Кан, справяйки се с конкуренцията на участници от над 15 държави. Те отседнаха в прочутия хотел Мартинез и пристигнаха на червения килим със супер луксозната яхта на CHIVAS REGAL, основен спонсор на фестивала.

Ивайло и Мария станаха свидетели на появата на Никол Кидман, американският кинорежисьор Стивън Спилбърг, Асгар Фархади, Джим Джармуш, Александър Пейн и много други. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.