Следва

Вълнуващото лято на Рут започва

Наслада в лятна нощ, или снощният концерт на AYO

Германката с африканска душа покори родната публика...

Music преди 10 години

Снощи в позитивна, приятелска и приятно-интимна обстановка сияйната реге-соул изпълнителка AYO за първи път се срещна с българските си фенове. Тя представи част от най-популярните си песни, включително хита, който й донесе най-голям успех “Down on My Knees”, и някои чисто нови парчета от четвъртия й студиен албум, който записа само преди месец, на родната публика и донесе истинско удоволствие на всеки, който беше избрал да прекара вечерта си в зала 1 на НДК с нея.

Комбинацията от реге-афро-фолк се оказа наистина прекрасна за слушане на живо и въпреки лежерното настроение и смесената емоция на тъга и радост, което носят повечето от песните й, певицата намери правилния подход към публиката и посредством таланта и бохемския си характер успя да я изправи на крака през по-голямата част от концерта.

Аyo раздаде много от любовта си на хората и на няколко пъти премина през цялата зала, за да поздрави всички дошли да я видят. След края на концерта талантлива изпълнителка не устоя на аплодисментите и те я върнаха на сцената отново, за да изпълни още три от прекрасните си песни. 

Истинска наслада в лятна нощ се оказа германската певица от нигерийски произход, която очаквано или не успя да задоволи музикалния ни апетит за хубава и стойноста музика изпълнена с много емоция и страст. Благодарим!



















 

 

More Music