Следва

Just like this - Dior Homme

Wallstreet style

Деловият дрескод е всеобщо признат за скучен. Поне до момента, в който не присъстваш на парти на финансова институция...

Fashion преди 15 години

Деловият дрескод е всеобщо признат за скучен. Поне до момента, в който не присъстваш на парти на финансова институция, тогава разбираш, че в добре скроената бяла риза и черната тясна пола се крие много сексапил.

В гардероба на една бизнес дама калкулацията показва следното. Трябват поне 2 черни костюма, 3 сака с точно рамо и премерен ръкав, задължително 6 ризи, 3 поли и още толкова панталони. Подходящите цветове са черно, бяло и сиво, но всички ненатрапчиви нюанси на цветната дъга също стават, особно през лятото.

Обувките са тези, които търпят провокация с цвета, иначе височината трябва да е максимална, иначе казано с 8-9 см ток, а пръстите задължително затворени.

За попълване на този гардероб, най-добре се довери на специалист. Най-добрите костюми са тези ушити по поръчка, но има вариант да намерите прекрасни готови решения в колекциите на Armani, Hugo Boss и Max Mara. При ризите избери Van Laack или Drago&Rado, а за чифт обувки - право в TrendBox, Vayk или Kult Shoes.

Виж всички снимки от селекцията


More from View Sofia

More Fashion