Следва

News Екстаз: Кичът Делян Пеевски!

Бракът на Владимир Путин и неговата съпруга Людмила приключи

Руските медии съобщиха официално вчера, че бракът на Владимир и Людмила Путин е...

Други преди 10 години

Руските медии съобщиха официално вчера, че бракът на Владимир и Людмила Путин е окончателно приключен. Екс-съпругата на президента нарече случилото се "цивилизован развод".

Бившите вече съпрузи разказват за случващото се в откровено интервю за ТВ-канала "Русия-24". Разговорът се е състоял след представлението на балета "Есмералда", представен в Кремъл. Това интервю междудругото се оказа първото съвместно появяване на държавния глава и първата дама на Русия от много дълго време насам.

Владимир Владимирович е признал, че решението за развода е взето съвместно, а като причина е изтъкнал липсата на готовност у Людмила Александровна към степента на публичност, която предполага нейният статут.

За протокола - съпрузите Путин прекарват точно 30 години заедно - сватбата им се състои на 28 юли 1983 година. Двойката има две дъщери - Мария и Катерина, кръстени на бабите.

За бившата на Путин продължава да се знае малко - през 1986 година тя завършва Ленинградския държавен университет със специалност филолог-романист. Става инициатор на създаването на Центъра за развитие на руския език, владее немски, испански, френски, португалски и се увлича по тениса.

Такъв е животът... 

 

More from View Sofia

More Други