Следва

Колекция Nina Ricci resort 2014

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Този зашеметяващ editorial на фотографа Мигел Старчевич за списание Schon е наситен с цвят и блясък, ала Лос...

All fashion преди 10 години

Живот в стил Ел Ей за Schon Magazine

Този зашеметяващ editorial на фотографа Мигел Старчевич за списание Schon е наситен с цвят и блясък, ала Лос Анжелис.

Изключително красивата моделка Касандра Смит е подложена на кулинарни изкушения на града, в който джънк фуд и късите гащи са нещо като култура, възседнала гигантски захарен памук, прегърнала кутия пилешки хапки и демонстрираща агресия и жажда за живот на фона на нажежения от слънцето град на плажове и асфалт. 

Секс, провокация, лято и талант (фотографски, стилистичен и моделски) се леят от тези снимки, за които думите не стигат да пресъздадат цялото им внушение. 





Гледаме ги в захлас тук>>

Броят е 21, #HOT, и в него се наслаждаваме още на Риана, Шон О Прай и неизброимо много други изумителни сесии. 

Сигрид Агрен в рекламната кампания на Chanel Jewelry





Едно от най-големите доказателства за професионализма на Chanel е това, че благодарение на страхотния нюх на Карл Лагерфелд, лицата на безбройните им кампании са пасвали като точното парченце от пъзела на цялостната концепция.

Като поредното е това на изящната френска манекенка Сигрид Агрен, която модната къща избра за модел на Chanel Jewelry и която до този момент свързвахме с бюти кампаниите на бранда.

22-годишната блондинка Сигрид е перфектният избор, който трябва да излъчва младост и същевременно непресторена елегантност, достойна за бижута от такъв ранг, а черно-бялата строгост на кадрите, с аромат на френско лято, са истинската Шанел формула на успешната рекламна кампания.

Колекцията Nina Ricci Resort 2014





Основната тема в новата resort колекция на Питър Коплинг за Nina Ricci, която харесахме заради привидното й съвършенство, е принтът. За вдъхновението си Коплинг казва, че идва от архивите на френската модна къща, в които креативният й шеф намира великолепни шалове от рисувана коприна, тук използвани за направата на разкошни блузи, рокли и поли.

В резултат - в колекция resort 2014 Коплинг запазва много женствената репутация на марката Nina Ricci чрез драпериите, богатите украси и силуета, и я преобразява чрез жизнерадостни сладоледени цветове като лимон, лайм, мента, розово и бяло, като й добавя и доброто старо черно за изящност.

Виж още>>

Кърстин Дънст за Wren


 
Актрисата Кърстин Дънст е главно (въз)действащо лице в Lookbook сесията на новата колекция на американската марка Wren, основана в Лос Анджелис през 2007 година. Снимките са в стил любителска фотосесия, които обаче са правени не от кого да е, а от любимия на Дънст, колегата й Гарет Хедлънд.

Харесваме този различен почерк, идващ от прийома да се използват непрофесионалисти за по-голяма автентичност на кадъра, момента и дрехата, харесваме и Кърстин в този напълно непринуден стил, който много точно е уловил нейната момичешка игривост в характера.

Виж всички снимки тук>>


Made in China може и да е фешън


 
Впечатляващо добра сесия на китайците от Harper's Bazaar, която се заиграва с надписа Made in China, превърнал се в симовол на масовото производство и потребление, който по странно красив начин контрастира на луксозните произведения на Michael Kors, Dior, Louis Vuitton.

Освен красиво, изпълнението е смислено и с доза самоирония, и е дело на стилистката Ксяо Му Фан.

Виж всички снимки тук>>
 

More All fashion