Следва

Какво ново - Ема Хил напуска Mulberry след 6 успешни години

Revlon и Marchesa - сватба от общ интерес

Както силно се израдваха колегите в Щатите, че съвсем скоро ще можем да си... 

All fashion преди 10 години

Както силно се израдваха колегите в Щатите, че съвсем скоро ще можем да си пазаруваме прекрасната марка за вечерни и булчински oблекла Marchesa в дрогериите, така и ние. Защото е факт: от козметичния гигант Revlon току що съобщиха, че стартира колаборация с известната марка, която ще доведе до три бюти колекции, с включени в тях лакове за нокти, продукти за устни и очи, арт-декорации за маникюр и прочее разкрасяващи продукти /сред които например инструмент за извиване на мигли с кристално покритие/.

Revlon и Marchesa имат обща история, така че този проект е доста съществен. Гучи Уестмън, дамата - глобален артистичен директор на Revlon, е автор на грима за последното булчинско дефиле на Marchesa през февруари, и ще гримира отново за следващата им официална изява през Септември, когато ще видим пролетните колекции за 2014.

Първата колекция от споменатите три с декоративна козметика, ще включва 8 цялостни дизайна на ноктопластики, наречени Revlon by Marchesa 3D Jewel Appliqués и ще бъде в магазините в САЩ през октомври, а в магазините в София - все още не знаем кога, но например скоро след това. Следващите две колекции, едната от които ще има и филантропска насока, ще се появят по-късно, като и двете страни са доста лаконични с подробностите.

“Все още не можем да разкажем много от детайлите от нашето серийно сътрудничество, но можем да уверим почитателите си, че всяка от трите колекции на Revlon напълно ще удовлетвори изискванията на нашия бранд по отношение на женствения и драматичен дух", казва Керън Крейг, съосновател на Marchesa в специално изявление.

В последните сезони американската компания се разви извънредно много, основно заради силното й присъствие на червения килим, поради избора на едноименните ефирни рокли от много звезди. Освен това, на пазара излезе разновидността Marchesa Notte, която е малко по-евтина; съвсем скоро предстои премиерата на ежедневна линия, а сега и колаборация с козметичен играч.

Очевидно Маркеза си поставя и изпълнява поетапно много високи цели, което е чудесно, още повече, че очакваме приземяване на иначе високо позиционираната марка до висоти, все пак по-достъпни и за нехоливудските принцеси като нас, например.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.