Следва

Спечели билети за концерта на Snoop Dоgg на 8 юли в играта на ViewSofia

Джони на 50! Животът на всемирния любимец в най-добрите му филми

Вчера любимецът на всички - защото не се сещаме някой да не го харесва... 

People of art преди 10 години

Вчера любимецът на всички - защото не се сещаме някой да не го харесва - Джони Деп навърши 50 години. Исполин на чара, таланта и харизмата, той не омръзна нито за миг в годините, направи фантастични заглавия и продължава да работи със страхотен темп, независимо от годините.

Освен че днес припомняме в чест на юбилея на великолепния актьор някой от емблематичните в кариерата му филми, точно 49 на брой до момента, но най-значими "Защо тъгува Гилбърт Грейп", "Кокаин", "Страх и омаза в Лас Вегас" и пр., припомняме, че в момента Деп работи по нови девет проекта, три от които трябва да излязат до края на тази година.

В последните години личният живот на актьора е не по-малко динамичен от професионалния: миналата година Деп се раздели с дългогодишната си партньорка и майка на двете му деца Ванеса Паради, с която живя 15 години, и започна връзка с бисексуалната си колежка Амбър Хърд, която, изглежда, се развива с променлив успех.

Всяко участие на Джони Деп в проект непременно се превръща във виза за феноменален успех. Той е и единственият артист, допринесъл с участието си в три филма за чист приход от над 1 милиард долара.

50-годишният рожденик няма все още Оскар в кариерата си, въпреки трите номинации, има обаче един "Златен глобус" (за филма "Суини Тод: Бръснарят-демон от Флийт Стрийт" от 2008 година) и множество други награди и номинации, но нещо вътре ни човърка и имаме усещането, че най-доброто за този съвременен рицар тепърва предстои.

Пожелаваме!!!


Орландо Блум, Кийра Найтли и Джони Деп






Джони Деп с наградата си за най-добър злодей за ролята си в "Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт стрийт" 2008. Филмовите награди на MTV в Лос Анджелис 01 юни 2008.


Джони Деп с Мерилин Менсън на 4-тите годишни награди Golden Gods в Лос Анджелис, Калифорния, 11 април, 2012.






Джони Деп и Амбър Хърд


Джони Деп и Ванеса Паради

Eмблематичните филми в кариерата на Деп:

"Ревльото" 1990







"Едуард ножиците" 1990



"Защо тъгува Гилбърт Грейп"  1993



"Страх и омраза в Лас Вегас" 1998



"Кокаин" 2001







" Развратникът" 2004



"Чарли и шоколадовата фабрика" 2005



"Карибски пирати" 2003 - 2011





"Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт"


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра