Следва

Роберто отвъд реалността - Фейк татуси и крейзи принтове, или един испанец в Лондон

Даян Крюгер с два нови чифта обувки след шопинг в Neiman Marcus

Два еднакви чифта от бленуваните Manolo Blahnik, държи в ръката си елегантната германска актриса Даян Крюгер в...

All fashion преди 10 години

Два чифта, които много приличат на бленуваните Manolo Blahnik, държи в ръката си елегантната германска актриса Даян Крюгер, докато пазарува, очевидно по предварително набелязана цел, в Neiman Marcus в Бевърли Хилс.

Единият, този в неутралното бежово, е за да тушира прекалената пъстрота на дрехата, а другият в кралско червено, за да се отличава от нея. Или поне точно така си ги представяме ние.

Факт е, че 38-годишната звезда не страда от предразсъдъци относно носенето на една и съща обувка в различни цветове, защото моделът е в най-класически вид - заострен връх, изваяно деколте и фин висок ток.

Шопингът протича спокойно, става ясно от този репортаж, но с непрекъснато следене за нови съобщения в телефона, вероятно филмови ангажименти или любовна комуникация с възлюбения й Джошуа Джаксън.

За целта, пазаруването, Крюгер е облечена с черно-бял ансамбъл от красива блуза от рязана дантела и типичните за Ел Ей и жегата там къси гащи. Обувките са ниски, съобразени със ситуацията, в ефектния животински принт. Чантата пък е голяма и от велур - при възможност да побере малките пликове с най-скъпоценни неща.










 

More All fashion