Следва

Bourjois - 150 години красота с френски акцент - да празнуваме заедно! Любимите ни спирали Bourjois на 9,99 лв!

"Арлет" порасна - нов дом за красиви коси и гледка-мечта към София

Изкуство, шедьоври и абсолютни чудеса се сътворяват тук, както сме свикнали от магичното ....

Hair преди 10 години

Семейство на смели и различни, млади и уверени, интересни и талантливи хора, фризьорите от верига салони Арлет откриха най-новия си салон на 3 юни.


Моментът
...

Модерна сграда на три етажа на бул. "Арсеналски", компактен асансьор, и пътят към магията на това ново място е открит. Стилът - стрийт и ърбан, усещането - приятно, лежерно и медитивно, зарядът във въздуха - на експеримент, младост и можене.





В "Арлет" са истински майстори в това, което правят, и го знаят прекрасно. Изкуство, шедьоври и абсолютни чудеса се сътворяват тук, както сме свикнали от магичното име "Арлет".

За всеки, посетил мястото, любима част ще си остават огромните прозорци, запечатващи света навън, докато удоволствието от грижата се разлива по раменете ни.



Историята...

Първият фризьорски салон „Арлет” отваря в далечната 1992 година в Пловдив. Успехът е голям. Броят на салоните започва ударно да расте. Собственикът на марката, Елена Янкова, сега през сълзи вдига тост за новия салон и благодари за отдадеността на екипа си, който, благодарение на всичко, което носи във вените си, и още - много работа и доверие - достига до първите места сред коафьорите в България.



Създателят...

Попитахме Елена Янкова за онова, което стои в основата на резултата, за емоцията, за това кога и как нещата се случват добре.



V.S: Как започна всичко?
E: Преди 20 години в Пловдив отворих козметичен салон с американска козметика, но след време разбрах, че е било твърде рано, защото хората не бяха готови. Но може би не се оказах и напълно права, тъй като продължаваха да питат къде е, какво става с него и си го искаха обратно. И аз направих салон, но този път фризьорски. Това беше първият частен салон тогава и имаше доста проблеми в началото, защото беше началото на демокрацията и ... Колкото интересен и иновативен им се е сторил тогава, толкова и странен, защото хората не бяха настроени към различното. Всички бяха еднакви.



V.S: Защо „Арлет”?
E: Случайно избрано женско име. Започнахме така и така продължаваме и до днес.

V.S: Успехът е сладък, какво следва? Мечтите сбъднаха ли се и какво искате още от живота?
E: Това, за което ние мечтаем, е да имаме салон във всеки град на България и да създадем Академия, в която да обучаваме персонала. Искаме да развием всички идеи, които имаме и всички салони.

V.S: Тайната?
E: Ние сме едно много голямо и сплотено семейство и всеки, който работи при нас, има огромна свобода. Обсъждаме всички идеи заедно и ако чувате тази вечер, ние всички казваме „Арлет” и „Ние”, а не „Аз”.

V.S: С какво може да кажете, че се отличавате?
E: Винаги сме различни, креативни и смели. Обичаме да експериментираме.

V.S: Любимото в новия салон?
E: Със сигурност прозорците. Цяла вечер прекарах тук. Не мога да спра да гледам хората и небето. Прекрасно е.

Редакцията на View Sofia пожелава от сърце успех на екипа!
 

More Hair