Следва

Labels - S.T.Dupont

Новият Dior Phone

Преди няколко години най-хитовите мобилни телефони бяха малките, с капаче и без антена. Година по-късно беше супер модно...

All fashion преди 15 години

Преди няколко години най-хитовите мобилни телефони бяха малките, с капаче и без антена. Година по-късно беше супер модно да имаш камера, а ако твоят телефон поддържа и mp3, то значи си много голям. От година насам на мода са смартфоните, а именно телефони, с които можеш да свършиш цялата си офис работа, но в повечето случаи са големи и малко по-тежки.

Ако все пак принадлежността към любими марки не пропускат дори мобилния ти телефон, имаш добър шанс да избираш.

Към днешна дата дизайнерските телефони са премного: Prada работи за LG, Armani за Samsung, Escada за Siemens и Dolce&Gabanna за Motorola. Gucci измайсторяват калъф за Blackberry.

Ако имаш излишни  три хиляди евро и ако отговаряш на определението fashion маниак, веднага може да отидеш и да си купиш модерния телефон Dior Phone. Телефонът е точно копие на чантите от последната колекция, което е ок, защото се предполага, че ще го държиш именно там. Другото интересно е размерът, който е колкото кибритена кутийка. Да! Колкото кибритена кутийка!

Приумица на дизайнерите е да има специална закопчалка, която да придържа апарата към чантата, за да ти спести дълго търсене, когато звъни. 
Можеш да го потърсиш в бутиците на Dior след около 3 седмици.





В бъдеще очакваме и телефонът на Chanel, които отсега е обявен за краля на дизайнерските телефони. Изработен е от две огледални стъклени повърхности, прикрепени една с друга. Апаратът работи чрез специална микрооптична система, което го запазва в постоянна готовност. Очаквай...

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.