Следва

Labels - S.T.Dupont

Новият Dior Phone

Преди няколко години най-хитовите мобилни телефони бяха малките, с капаче и без антена. Година по-късно беше супер модно...

All fashion преди 15 години

Преди няколко години най-хитовите мобилни телефони бяха малките, с капаче и без антена. Година по-късно беше супер модно да имаш камера, а ако твоят телефон поддържа и mp3, то значи си много голям. От година насам на мода са смартфоните, а именно телефони, с които можеш да свършиш цялата си офис работа, но в повечето случаи са големи и малко по-тежки.

Ако все пак принадлежността към любими марки не пропускат дори мобилния ти телефон, имаш добър шанс да избираш.

Към днешна дата дизайнерските телефони са премного: Prada работи за LG, Armani за Samsung, Escada за Siemens и Dolce&Gabanna за Motorola. Gucci измайсторяват калъф за Blackberry.

Ако имаш излишни  три хиляди евро и ако отговаряш на определението fashion маниак, веднага може да отидеш и да си купиш модерния телефон Dior Phone. Телефонът е точно копие на чантите от последната колекция, което е ок, защото се предполага, че ще го държиш именно там. Другото интересно е размерът, който е колкото кибритена кутийка. Да! Колкото кибритена кутийка!

Приумица на дизайнерите е да има специална закопчалка, която да придържа апарата към чантата, за да ти спести дълго търсене, когато звъни. 
Можеш да го потърсиш в бутиците на Dior след около 3 седмици.





В бъдеще очакваме и телефонът на Chanel, които отсега е обявен за краля на дизайнерските телефони. Изработен е от две огледални стъклени повърхности, прикрепени една с друга. Апаратът работи чрез специална микрооптична система, което го запазва в постоянна готовност. Очаквай...

More from View Sofia

More All fashion