Следва

Клаудия Шифър и една класическа семейна ваканция в Марбея

Стволовите клетки, или как да остаряваме красиво

Използването на стволовите клетки като начин на подмладяване и разкрасяване има естествен и траен резултат. Чрез терапията със стволови клетки се постига...

преди 10 години

Искаме да остаряваме красиво и да запазим младостта си възможно най-дълго, защото няма нищо по-хубаво от свежестта и емоцията да си млад. Понякога си даваме сметка,че кремовете и заклинанията не са ни дотатъчни и стигаме до стволовите клетки, които забавят процесите на стареене, а освен това ни и разкрасяват.

Използването на стволовите клетки като начин на подмладяване и разкрасяване има естествен и траен резултат. Чрез терапията със стволови клетки се постига естествено подсилване на колагена, чието количество постепенно намалява с възрастта, клетъчно подмладяване, регенериране на лицето, опъване на увисналата кожа в областта на шията и намаляване на бръчките. Терапията подобрява състоянието на кожата при наличието на белези от акне. Стволовите клетки засилват регенерацията на кожата и могат да ни помогнат за оформянето и изграждането на лицето, преминало през химическо изгаряне, травми и обезобразявания.

Хубавото е, че не само жените могат да се вълзползват от силата на стволовите клетки, а и мъжете. Съхранените стволови клетки могат да се използват и за лечението на алопеция, косопад, оплешивяване. Стволовите клетки активизират растежа на нови косми. Този вид терапия има незабавни резултати, в сравнение с останалите методи и не остава видими следи от процедурата.

Освен в естетичната хирургия, стволовите клетки, които може да съхраните с помощта на БИОХЕЛЕНИКА, могат да се използват и в пластичната. Стволовите клетки ни осигуряват стегнат и добре оформен бюст. Методът е приложим и след радикална мастектомия.

Препоръката на тъканната банка за стволови клетки, БИОХЕЛЕНИКА, е да се предпочете извличането на стволови клетки при процеса на раждане поради по-голямото им количество и факта, че са неповлияни от външни фактори, което осигурява по-широкото им приложение в различни аспекти, както здравословни, така и козметични. Красивото остаряване- напълно възможно!

 

 

More from View Sofia

More