Следва

COCO ROCHA В ELLE MEXICO ЮНИ 2013

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Изминаха цели 16 години откакто талантливият дизайнер Марк Джейкъбс пое модна къща Louis Vuitton. 16...

All fashion преди 10 години

Възможно е LVMH да приключат взаимоотношенията си с Марк Джейкъбс

Изминаха цели 16 години откакто талантливият дизайнер Марк Джейкъбс пое модна къща Louis Vuitton. 16 страхотно успешни години, които можем да характеризираме с няколко колаборации с артисти като Стивън Спрауз и Такаши Мураками, прелестни и запомнящи се модни колекции, които донесоха зашеметяващ успех на марката. Финалът не отношенията между двете големи имена според предварителните споразумения е през 2014 година, а според вътрешни източници контрактът на Марк Джейкъбс и бизнес партньора му Робърт Дъфи няма да бъде подновен. Клюката става още по-пикантна след слуховете, че Никола Геские ще заеме мястото му.

Дизайнерът води сериозни преговори с LVHM според последна информация, но дали ще успеят да се разберат изгодно и за двете страни е трудно да се каже.


Louis Vuitton пролет-лято 2013

Жалко, защото свързвахме инициалите LV именно с визията Джейкъбс за мода, а че модата му е добра, това никой не би могъл да отрече. Дизайнерът, който движи и два други лейбъла с неговото име, превърна бранда в един от влиятелните в индустрията и няма да е лесно да бъде заменен, пък било то и от бившия Balenciaga Никола Геские.

Коко Роша за Elle Мексико





Канадският модел Коко Роша е изключителен професионалист, но последните й снимки за списание Elle Мексико не са сред най-добрите, в които сме я виждали.

Красавицата е облечена от Натали Джус и е видимо, че дрехите са скъпи и представляват емблематични за сезона неща, но в стайлинга страшно много му личи усилието да е непременно интересен, а това доста дразни на моменти. Като например ризата с извадена половин предна част над панталона, която е популярен ефект от поне три години.

Другото, което ни смущава в снимките на Сантяго Руисеньор, е изражението на Роша, леко налудничаво като че ли.

Виж цялата сесия тук>>

Изморената Кара Делевин







20-годишната усърдно работеща моделка Кара Делевин е толкова експонирана за годините си, колкото и нейните култови предшественички не са били за цялата си кариера, но напоследък жаждата за живот и младежкият хъс в това момиче сякаш тотално са изчезнали, а умората е надвила англичанката, за което свидетелстват няколко папарашки снимки през последната седмица.

Притеснява ни не друго, а вероятността всички ангажименти вкупом, сред тях дефиле след дефиле на модните седмици, кампании за мастодонти като Saint Laurent и Burberry, не една и две корици и безброй сесии, социални активности, повече и от тези на херцогинята на Кеймбридж, да са измускали живеца в този изключително фотогеничен и много свеж модел.

Дано не е така наистина! 

Някои неща от колекцията на Риана за River Island





Втората порция дрехи на Риана за River Island е вече достъпна в бутиците и онлайн магазина на марката. Повечето от нас не бяха особено впечатлени от първата, но, честно казано, тайно се надявахме втората да ни обори... За съжаление това не се случи! Причините са очевидни. Дизайнът е доста компромисен, твърде "направи си сам" и не си го представяме върху млад човек със стил, както и да го съчетаваме. Става дума за странното костюмче от прозрачна дупчена материя и полата, която наподобява риза, завързана на кръста. 

И все пак, който има интерес - тук>>

Оливия Палермо за Carrera y Carrera





Модел, дизайнер или просто светска красавица понякога, Оливия Палермо си сътрудничи за пореден път с испанската ювелирна къща Carrera y Carrera - глезената принцеса участва в рекламната им кампания за новата колекция бижута, която носи името Tesoros del Imperio ("съкровището на империята").

На фона на натруфен интериор с антикварни мебели и екзотични растения Оливия трябва да пръска от своя нюйоркски блясък като магьосница с вълшебна пръчка, но за жалост нищо такова не се е случило. Да, елегантната осанка на финото момиче е много красива, но останалото - от грима, така неестествен, през позите на Палермо до тъмния и тягостен бекграунд, много натежава и затормозява гледащия.

Виж ги тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.