Следва

Шофирай безопасно

Labels - S.T.Dupont

Когато Симон Тисо открива S.T.Dupont през 1872 година той е едва 25 годишен. Симон е предприемчив и креативен младеж...

All fashion преди 15 години

Labels e рубриката, в която откриваш интересна информация за световни етикети в техния път от “първа игла” до бутика в България. Селекция на най-доброто, което вече се намира в София ще следва неизменно:

S.T.Dupont Diamond - Диамантен прочит на кожата

Когато Симон Тисо основава S.T.Dupont през 1872 година, той е едва 25 годишен. Симон е предприемчив и креативен младеж, който се впуска в производството на кожени чанти и папки за дипломати, политици и адвокати. Скоро след старта парижката висша класа го боготвори, от S.T.Dupont пазарува дори Лувърът.

През 1920 година Андре и Люсиен Дюпон, синове на Симон, създават нова линия пътни чанти, в лимитирана серия, предназначени за най-влиятелните хора на епохата, сред които тогавашния президент Венсан Ориол и барон Ротшилд.

Десет години по-късно S.T.Dupont въвежда специална технология, която използва диамантен прах за таниране. Резултатът е кожа, която устоява на атмосферни промени, топлина и влага. Блясъкът и дълбочината на изработените аксесоари са несравними.

Тази екслузивна практика се възражда в серията S.T.Dupont Diamond Leather днес. Линията е специално адаптирана за нуждите на динамичния мъж, с усет към естетиката и болезнена нужда от леки и здрави продукти в забързания си ден.

Преди да се превърне в божествен сак, хоризонтална чанта за шопинг или модерна дипломатическа чанта, кожата от диамантената серия на S.T.Dupont минава през хипертест чрез хиляди усуквания и агресивни опити на водни фрикции. В края на процедурите експертите заключват: "Това е най-издръжливата кожа в света! Тя не се къса, не се обезцветява, не се наранява..."

ViewSofia се влюби в тези:




Свръх плоска чанта за лаптоп. 





Колекцията е допълнена от хоризонтална чанта за шопинг, модерна дипломатическа чанта, както и колани, гривни, копчетата за ръкавели на снимката, и висулки.





Оригиналният джобен пепелник допълват общото супер впечатление.

С линията Diamond Leather,  S.T.Dupont за пореден път доказват, че думата лукс съществува по-скоро заради тях.

More from View Sofia

More All fashion