Следва

Цветни улици

И Деян Донков напусна "Къртицата"

Актьорът не е предателят в групата, Марина оцелява за пореден път...

People of art преди 10 години

Деян Донков стана поредната жертва на Къртицата и напусна шоуто след извънредни елиминации. Той беше номиниран от зрителите, а участниците отново изправиха срещу него Марина. На теста бургазлийката победи актьора и така той напусна шоуто. За четвърта поредна седмица тя успява да даде повече верни отговори на теста и да остане в шоуто.

Иначе доводите, с които Донков беше избран от зрителите за Къртица, бяха, че всички жокери са сочели към него.

"Никога не е поддържал тялото си с ФИТНЕС. Участвал е във филма „Стъпки в ПЯСЪКА“, а наскоро излезе новия филм, в който участва „Цветът на ХАМЕЛЕОНА“. По-миналата година кучето на приятелката му Радина е наръфало ДИВАНА у дома им. На сватбата на Емануела, Деян се скара с Радина, защото май си падала по Блатечки, а новият филм на Блатечки се казва „ПЪЗЕЛ“.

Навсякъде се тръби, че Радина искала дете от него, за което ще трябва и БЕБЕШКА КОЛИЧКА. Любимата играчка на сина му Деян, роден след брака с Анастасия Ингилизова, е КАМИОНЧЕ. И най-важното нещо – Деян Донков играе КЪРТИЦАТА във филма „Под прикритие“?", написаха част от феновете на предаването във Facebook.

Въпреки това, след като загуби на елиминационния тест, Донков заяви, че не той е Къртицата.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра