Следва

Breakin Converse

Шофирай безопасно

На картинг писта Дунев Мотор Спорт днес стартира тазгодишната Globul кампания "Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!"...

All fashion преди 15 години

На картинг писта Дунев Мотор Спорт днес стартира тазгодишната Globul кампания "Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!". Мобилният гигант и известният български пилот от Формула 1 Владимир Арабаджиев се обръщат към шофьорите в България за повече внимание по пътищата.

"Ние сме убедени, че не можем да се борим с войната по пътищата посредством черна статистика. Затова, заедно с Владимир ще предложим на шофьорите практични и разумни аргументи защо трябва да спазваме правилата на движение.” коментират от GLOBUL.

Спират се на Владимир заради харизмата му и вярват, че призивът на професионален автомобилист ще въздейства по-силно.





На пистата в Дианабад спортния журналист Крум Савов и Владимир стигнаха до истината, че за безопасното шофиране са важни правилата и двете ръце.

Владимир Арабаджиев, син на хотелския бос Ветко Арабаджиев, е първият български състезател във Формула 3000 през 2007 г. и  единственият български пилот в най-популярната подготвителна серия преди GP 2 и Формула 1 - Формула Мастър. В средата на май Владимир постига изключително успешен дебют на Формула Мастър на легендарната писта във Валенсия, като финишира 11-ти от 28-ма начална позиция.

Скоро GLOBUL ще разпространи специална листовка „7 причини да използваме устройство hands-free, когато шофираме и говорим по телефона”, създадена съвместно с Арабаджиев.

Очаквай специален репортаж за най-приятните hands-free устройства на пазара чети тази седмица във ViewSofia.

More from View Sofia

More All fashion