Следва

Колекциите Resort 2014: ACNE

We love - Великолепният Кристоф Валц в кампанията на Prada

Страховит избор на модна къща Prada за новата рекламна кампания на мъжката линия на бранда. Подсъзнателно...

Fashion преди 10 години

Страховит избор на модна къща Prada за новата рекламна кампания на мъжката линия на бранда. Подсъзнателно мечтаехме да видим именно безукорния Кристоф Валц, стегнат достолепно в кашмир и вълна от италианските първенци, е, случи се.

Носителят на Оскар
е фантастичен в охрения си пуловер и издайнически измъкната яка на керемидената риза, отлично му партнират звездата от "Облачен атлас" и "Парфюмеристът" Бен Уишоу и крехкият любимец на критиката Езра Милър, който получи световна известност покрай филма, който стана хит на фестивала в Кан през 2011-го година "Трябва да поговорим за Кевин".

Миналата година по това време пак излезе свръх силна кампания на мъжката Prada, в която омагьосваше сиянието на такива творци като Гари Олдман, Уилям Дефо, Джейми Бел и Гарет Хедлунд.


Бен Уишоу


Езра Милър

Така че извънредно успешната формула топ актьори плюс върховно облекло продължава да работи в полза на италианския гигант, а ние гледаме влажно и се надяваме например великолепният германец да дойде да снима нещо в София. Заклеваме се, че и без Prada да е, пак ще го чакаме на летището.


Гари Олдман и Уилям Дефо в кампанията на Prada есен-зима 2012/13

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.