Следва

Гери Турийска и RUBIKUB разказват за любовта като обсебваща сила

Усмихнатата Хилари Дъф отново в страхотна форма

25-годишната Дъф беше щракната по време на разходката си в Западен Холивуд, Калифорния преди дни умело заложила на собствения си стил и в прекрасно настроение...

People of art преди 10 години

Хилари Дъф е от жените, на които се радваме искрено заради липсата на всякакъв Холивудски снобизъм. Актрисата, която роди преди 15 месеца своя син Лука и въпреки всички коментари, които получи за теглото си, се отказа да се подлага на чудовищни диети и да се лишава от нещата, които по принцип обича да хапва, показа преди дни, че и без гладуване може да се влезе в страхотна форма.

25-годишната Дъф беше щракната по време на разходката си в Западен Холивуд, Калифорния умело заложила на собствения си стил и в прекрасно настроение.

Кафяви боти до глезена, рокля Mara Hoffman с трайбъл мотиви стилизирана с колан, кръгли очила и в ръцете с бебе за разкош, Хилари спечели симпатиите ни за пореден път.







Сладката актриса успяла да свали 22 килограма, почти без да усети, и без никакви особени усилия, наскоро коментира в интервю за In Touch, че през последната година се е фокусирала само и единствено върху здравето и щастието на малкия си син Лука. И това наистина я кара да се чувства удоволетворена. Тези положителните емоции определено и личат отдалеч наред със свободата на духа, която рядко вирее в Холивуд, но определено може да се види все още в нея.
 









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра