Следва

Колекциите Resort 2014: Sonia Rykiel

Алекса Чънг разказва за стила си в книгата "IT"

Най-общо можем да кажем, че книгата олицетворява живота на Алекса от А до Я. Отразени са всичките й мисли, чувства и покрива всичко от любов до музика, плюс, разбра се, любимите й...

All fashion преди 10 години

Още през ноември се заговори за предстоящото излизане на книгата на Алекса Чънг, посветена, разбира се, на модата, стила и още нещо. Тогава тя не сподели никакви детайли около изданието, но то вече е факт. Библията на
Алекса се казва "IT", което предполагаме е референция към нейния статус на IT girl. Книгата ще залее всички книжарници на 5-ти септември, но за по-нетърпеливите, вече я има и в Аmazon. Самата госпожица Чънг сподели: "Това не е точно книга за стила. Но виждате ли, може и да е такава, тъй като всички я възприемат по този начин."



Най-общо можем да кажем, че книгата олицетворява живота на Алекса от А до Я. Отразени са всичките й мисли, чувства и покрива всичко от любов до музика, плюс, разбра се, любимите й аутфити и решения за сутрешни излизания. Корицата е розова и семпла, сякаш преминавала през обработка тип Instagram, тъй като виждаме и малка снимка на окото й, снимано с личния й телефон. Заглавието е с печатни букви, докато името й е написано ръкописно и собственоръчно от самата авторка.









 

 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.