Следва

Dancing in the rain

Казва се „приятел пръв” - 10-те най-добри приятелства в родното публично пространство

Известно е, че "истинското приятелство" се среща изключително рядко и ние трябва да сме щастливи, че всички тук...

All fashion преди 10 години

Известно е, че "истинското приятелство" се среща изключително рядко и ние трябва да сме щастливи, че всички тук имаме по няколко близки до нас хора, с които животът определено се случва по-лесно. Хора, с които дори мълчанието е приятно, хора, които са ни изтупвали прахта от дупето всеки път щом паднем, хора пред които сме плакали, които са ни останали верни и са ни разбирали дори, когато самите ние не сме могли...

Това в този ред на мисли покрай дългите летни дни, ни хрумна да селектираме 10 от най-непоклатимите приятелства в родното публично пространство. Защото макар и днес отвсякъде да ни приласкават с все по-лесната и достъпна комуникация, малко са тези хора, които без значение дали на чаша вино или на пейката в парка са готови да чуят как е минал денят ни.

Да съберем българските популярни лица и техните приятели, също известни личности, се оказа приятна задача, истинско доказателство за това, че славата не може да повлияе на взаимоотношенията, когато те са истински.

Добрина Чешмеджиева и Миа Сантова



Двете са неразделни още от 1990 г., когато се запознават в гимназията. Наричат приятелството си свръхприятелство и не могат да си представят живота една без друга. Били са заедно в най-трудните си моменти, а работата е последното нещо, което ги е свързвало през годините.

Емил Кошлуков и Мирослав Севлиевски



Двамата се запознават в университета, по време на учредяването на първото независимо студентско дружество. От тогава са минали над 20 години, а те са издържали скарани най-много за ден и половина. Имат безкрайни общи истории, които се простират далеч извън партийния живот.

Фънки и Иван Ласкин



Всъщност тяхното приятелство се задълбочи по време на ВИП Брадър, но двамата прекарват толкова време в разговори по време на престоя си в къщата, че със сигурност са наваксали за години назад. Те бяха като "дупе и гащи" в шоуто и след края му нищо не се е променило. 

Гала и Кремена Халваджиян



Водещата "На кафе" и стилистката са приятелки отдавна. Те се определят като супер различни хора, но въпреки всички конфликти, които са имали през годините, двете твърдят, че трудно нещо би могло да ги раздели. Гала дори беше шаферка на сватба на Кремена с продуцента Магърдич Халваджиян.

Галя Щърбева и Лора Крумова



Двете се надушват, докато работят в Нова телевизия, и оттогава са неразделни. Твърдят, че това е от тези приятелства, които цял живот търсиш не само, защото са сродни души и си приличат много, а и защото имат еднакво светоусещане. Лора дори е кума на Галя.

Георги Милчев - Годжи и Евгени Димитров



Тези двамата са повече от приятели! Те са изживели почти целия си съзнателен живот заедно и продължават да са неразделни. Познават се от 8 клас, когато и двамата учат в Музикалното училище в Плевен. Връзката им един с друг е силна и трудно нещо би могло да ги раздели.

Иван и Андрей



Шоумените Иван Христов и Андрей Арнаудов близо 11 години са в телевизионния бранш и въпреки високото напрежение в този бизнес са запазили стабилното си приятелство от деца. Двамата са преминали заедно както през трудни житейски ситуации, така и при продуциране на вече няколко тв предавания. И въпреки че и двамата вече имат опит в развеждането и разделите, едва ли това ще се случи между тях.

Рут Колева и Радина Кърджилова



Момичетата се запознават през 2006 година, когато бившото гадже на Радина основал заедно с Рут Колева нов лейбъл. Певицата се впечатлила много от излъчването, чара и свободното поведение на Радина и така се заформила тяхната силна женска връзка. През годините в компанията им влизат и излизат различни хора, но двете остават ядрото, което не се променя въпреки всичко.

Ваня Щерева и Людмила Сланева



Техни общи приятели ги запознават преди няколко години и двете стават неразделни и дори решават да напишат книга заедно. Актрисата и певица Людмила Сланева, позната още като Локо, става писател под вещото ръководство на Ваня Щерева и така два месеца те се събират да живеят заедно, за да напишат "Мила Мерилин". Това скрепява приятелството им и наистина ги прави изключително всеотдайни една към друга.

Ваня Цветкова и Калин Сърменов



Актьорът твърди, че я познава от 20 години, въпреки че тя не си го спомня, но истината е, че тяхното приятелство в най-чист вид се ражда пред камерите на филма "Седем часа разлика". В истинския живот двамата нямат разногласия и се наслаждават на разговори за кино, театър и култура, които им е приятно да водят заедно.
 

More from View Sofia

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Celebrities преди 4 месеца

Да, винаги сме харесвали Деми Мур, със или без пластичните й операции, със или без скандалите в личния й живот и прочие съпътстващи славата подробности. Защото тя символизира именно това, което наричаме безупречна дамска увереност, постигната с труд, усилие и ум. Вижте поредната й великолепна поява - на галавечерта на Музея на академията за филмово изкуство и наука в Лос Анджелис.  

More All fashion