Следва

MILENITA И Funky Miracle посрещат официално астрономическото лято

Наоми Уотс като "принцесата на народа", или първи поглед към актрисата в ролята на Даяна

Излезе първият трейлър на предстоящия филм "Даяна", който ще разказва за живота на...

Movies & TV преди 10 години

Излезе първият трейлър на предстоящия филм "Даяна", който ще разказва за живота на "принцесата на народа". В главната роля е блестящата Наоми Уотс, която изглежда страхотно с русата коса, големи сини очи и приличния стайлинг, който са и избрали.

Филмът се фокусира върху периода в живота на Даяна, когато тя е в тайна две-годишна връзка със сърдечния хирург Хаснат Кан, след като се развежда с принц Чарлз. Техните взаимоотношения продължават от 1995 до няколко месеца преди смъртта ѝ през 97-ма. В ролята на доктора влиза Навийн Андрюс от "Изгубени", а канадският актьор Кас Анвар играе по-известния любовник на Даяна, египетския милионер Доди Файед, който загива заедно с нея в катастрофата. Режисьр на продукцията е Оливър Хиршбегел, а сценарият е на Стивън Джефрис.

Специално за снимките на филма кралското семейство даде разрешение на снимачния екип да влезе в двореца Кенсингтън и в кралските градини.

"Даяна" се очаква в кината от 20 септември 2013 г.


 

More Movies & TV

Свръхчовешкият "Уроците на Блага" и причините да го гледаме

Movies & TV преди 6 дни

""Уроците на Блага" е филм, който аз лично не очаквах. Поради няколко и буквални, и преносни линии...", така започва текстът на Цвета Варадинова, който публикуваме заради емоционалното, много лично отношение към новия български филм на Стефан Командарев