Следва

Какво ново - Първата бюти колекция на Марк Джейкъбс

БЮТИ БЛИЦ: Джия Лазарова

Вроденото очарование и харизма, които тя безспорно притежава...

Celebrity beauty преди 10 години

Списание "MAXIM" я обяви за най-сексaпилната българка преди месец и ние сме склонни да й го признаем заради вроденото очарование и харизма, които тя безспорно притежава. 

Джия, или както е истинското й име - Гинка Лазарова, е една от най-успешните родни моделки и сред най-реализираните ни лица в чужбина, което се радва на голяма популярност най-вече в Италия и Великобритания.

Родена през 1985 година в Благоевград, тя открива модата, когато е 15-годишна. Няколко години по-късно става лице на родната агенция Ivet Fashion, а скоро след това заминава и за английската столица.

Следват и успехите за нея. През 2009 година е избрана да участва в клипа към парчето на Filthy Dukes "This is rythim", където показва и завидните си актьорски заложби. През 2011-та тя засилва своята популярност в английската столица, след като е избрана за рекламно лице на луксозната марка очила Gok Wan, произведени за британската марка Specsavers. Кампанията за промоцията е изключително мащабна и рекламните постери и билбордове с лика на Джия украсяват цял Лондон. 

Освен това тя е била и по всички корици на родните списания и на поне още толкова световни. Мечтае да си отвори пекарна някой ден, а ние да имаме безспорните и външни качества още сега. 

И понеже вече си е лято и всички искаме да изглеждаме блестящо, решихме да полюбопитстваме затова как го правят ТЕ – най-красивите и най-свежите лица в родното публично пространство! Джия определено е едно от тях, затова чети внимателно какво ни сподели красавицата от есенцията на своя прекрасен външен вид:

Красотата е...
 въпрос на гледна точка и усещане.

Най-важното, за да я запазим си остава... да осъзнаем, че тя заема различни форми и се променя с времето. От човек зависи дали може да я съхрани. Красотата идва от духа, външността лесно се загрозява, ако нямаме красив ум и дух.

Козметиката за лице, която ползвам...
 най-често Bioderma, Clarins, Clinique.

Гримовете, на които залагам... преди година открих минералните пудри на Bare Escentuals, които имат много лека текстура и по никаъв начин не изглежда, че има нанесена основа. Останалата част oт гримовете ми са най-вече Mac и Clinique.


Парфюмът, който обожавам...
 Lola на Marc Jacobs.


Между червило и гланц избирам... червило с две ръце.


А между високи обувки и кецове... Не може само едното или другото. Има място и за кец и за високи обувки, въпросът е да се научим кога какво да слагаме. Не е нормално да си с 15 см. ток по българските разбити улици в 10 сутринта.

Чувствам се най-красива...
 когато съм влюбена.

Харесвам косата си, когато... е рошава и си заема някакви нейни си естесвени форми. Не съм фен на прическите.

Най-драстичната промяна, на която съм се подлагала... Случва ми се доста често поради естеството на моята работа. 
В живота обаче не се подлагам на драстични промени, тъй като пак заради професията ми трябва да изглеждам по максимално семпъл начин.


 

Специалната ми извънредна диета е... диети спазвам не, за да отслабвам, а когато имам нужда да се детоксикирам или да повиша енергията си. Не спазвам точен план на хранене, но като цяло ям здравословно и не ям junk food.

Но обикновено поддържам форма с...
 "трябва да започна да поддържам форма" си казвам от две години насам. Ходя от време на време на някакви по-леки класове като йога или пилатес, амбицирам се за месец и после тоя ентусиазъм отива някъде на дивана. Ходя много пеша - чувала съм, че помага.

Бюти табуто ми е... 
 прекалените пластични операции, особено, когато няма смисъл от тях.

Икона на красотата мога да нарека... всички горди и усмихнати жени.


ВИЖ ОЩЕ:

БЮТИ БЛИЦ: Мира Бояджиева
БЮТИ БЛИЦ: Теодора Духовникова
БЮТИ БЛИЦ: Райна Терзийска
БЮТИ БЛИЦ: Зейнеб Маджурова
БЮТИ БЛИЦ: Луиза Григорова
БЮТИ БЛИЦ: Мария Андонова
БЮТИ БЛИЦ: Виолета Марковска
БЮТИ БЛИЦ: Деси Бакърджиева
БЮТИ БЛИЦ: Мариана Попова
БЮТИ БЛИЦ: Станимира Колева

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя