Следва

Skin, Nails and Hair от Solgar

"Сексът и градът" в избрани модни моменти - 15 години не стигат

Годината е 1998-ма, модата от тогава до последната серия през 2004-та работи и се рекламира усилено в...

All fashion преди 10 години

Преди 15 години първите епизоди на „Сексът и Градът” създават истински световен фурор и променят облика на телевизионните сериали. Историята на четирите необвързани независими нюйоркчанки - Кари/Сара Джесика Паркър/, Миранда /Синтия Никсън/, Шарлот /Кристин Дейвис/ и Саманта /Ким Катрал/ - се превръща в емблематична за всяка жена, която търси любов и кариера в града.

Годината е 1998-ма, модата оттогава до последната серия през 2004-та работи и се рекламира усилено в пълнокръвния гардероб на любимите образи, а страстта на Кари Брадшоу по обувките става новият тренди фетиш.

Влиянието на продукцията на HBO е изумително. Главният стилист Патриша Фийлд се превръща в легенда, а на зрителя така и не му стига просто Кари и Тузаря да се съберат след шест сезона драматични, но луксозни раздели, от което следват разточителните откъм сценография два филма.

Заради безспорния нюх за успешен сериал на създателя му Дарън Стар, заради привлекателните характери, заради града - преди, сега и завинаги Ню Йорк, "Сексът и Градът" днес е това, което бе и което ще бъде и в следващите 15 години, гарантирано.

И защото, съвсем очаквано, от седмица всички интензивно говорят за Sex&The City, да си припомним най-добрите модни моменти от сериала в една пъстра галерия бе сред едно от удоволствията на нашата работа.

Как и с какво помним блокбъстъра на сериалите в най-чист фешън смисъл, гледаме горе>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.