Следва

Skin, Nails and Hair от Solgar

"Сексът и градът" в избрани модни моменти - 15 години не стигат

Годината е 1998-ма, модата от тогава до последната серия през 2004-та работи и се рекламира усилено в...

All fashion преди 10 години

Преди 15 години първите епизоди на „Сексът и Градът” създават истински световен фурор и променят облика на телевизионните сериали. Историята на четирите необвързани независими нюйоркчанки - Кари/Сара Джесика Паркър/, Миранда /Синтия Никсън/, Шарлот /Кристин Дейвис/ и Саманта /Ким Катрал/ - се превръща в емблематична за всяка жена, която търси любов и кариера в града.

Годината е 1998-ма, модата оттогава до последната серия през 2004-та работи и се рекламира усилено в пълнокръвния гардероб на любимите образи, а страстта на Кари Брадшоу по обувките става новият тренди фетиш.

Влиянието на продукцията на HBO е изумително. Главният стилист Патриша Фийлд се превръща в легенда, а на зрителя така и не му стига просто Кари и Тузаря да се съберат след шест сезона драматични, но луксозни раздели, от което следват разточителните откъм сценография два филма.

Заради безспорния нюх за успешен сериал на създателя му Дарън Стар, заради привлекателните характери, заради града - преди, сега и завинаги Ню Йорк, "Сексът и Градът" днес е това, което бе и което ще бъде и в следващите 15 години, гарантирано.

И защото, съвсем очаквано, от седмица всички интензивно говорят за Sex&The City, да си припомним най-добрите модни моменти от сериала в една пъстра галерия бе сред едно от удоволствията на нашата работа.

Как и с какво помним блокбъстъра на сериалите в най-чист фешън смисъл, гледаме горе>>
 

More All fashion

Модна (р)еволюция: Secondhand September с Remix

All fashion преди 1 седмица

Този септември ще е повече от месец. Remix, водещата онлайн платформа за secondhand и outlet модни находки в Европа, обединява сили с модни ентусиасти и защитници на устойчивата мода по света, и се включва в инициативата Secondhand September

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 1 седмица

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 1 седмица

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю