"Сексът и градът" в избрани модни моменти - 15 години не стигат

Годината е 1998-ма, модата от тогава до последната серия през 2004-та работи и се рекламира усилено в...

Преди 15 години първите епизоди на „Сексът и Градът” създават истински световен фурор и променят облика на телевизионните сериали. Историята на четирите необвързани независими нюйоркчанки - Кари/Сара Джесика Паркър/, Миранда /Синтия Никсън/, Шарлот /Кристин Дейвис/ и Саманта /Ким Катрал/ - се превръща в емблематична за всяка жена, която търси любов и кариера в града.

Годината е 1998-ма, модата оттогава до последната серия през 2004-та работи и се рекламира усилено в пълнокръвния гардероб на любимите образи, а страстта на Кари Брадшоу по обувките става новият тренди фетиш.

Влиянието на продукцията на HBO е изумително. Главният стилист Патриша Фийлд се превръща в легенда, а на зрителя така и не му стига просто Кари и Тузаря да се съберат след шест сезона драматични, но луксозни раздели, от което следват разточителните откъм сценография два филма.

Заради безспорния нюх за успешен сериал на създателя му Дарън Стар, заради привлекателните характери, заради града - преди, сега и завинаги Ню Йорк, "Сексът и Градът" днес е това, което бе и което ще бъде и в следващите 15 години, гарантирано.

И защото, съвсем очаквано, от седмица всички интензивно говорят за Sex&The City, да си припомним най-добрите модни моменти от сериала в една пъстра галерия бе сред едно от удоволствията на нашата работа.

Как и с какво помним блокбъстъра на сериалите в най-чист фешън смисъл, гледаме горе>>
 

Коментари: 4

K
Karolina (2013/06/21 / 02:51)
Супер! Благодаря, че ме върнахте към любимия сериал. Кари е икона, точка :)
E
ethanopium (2013/06/20 / 21:09)
"Главният стилист Патриша Фийлд "-ахАА!! Ето кой стоял зад тази бутафория, наречена Кари Брадшоу.Стилът на малката блондинка е подчертано потресаващ /и обратното също е вярно/ когато преди години гледах сериала си мислех дали някога ще я видя да носи нещо, което да НЕ е преднамерено кичозно, е, не видях такова.Но лошият вкус е вечен и в момента се носят ужааасни комбинации.А може би аз съм просто консервативна! :)
M
Manuelcheto (2013/06/20 / 16:26)
Веднага се сещам за огромната рокля, с която Кари заспива в една от последните серии, чакайки "нейният руснак" да се прибере в хотела. Въобще тоалетите, които тя носи докато е в Париж...
L
LuLuu (2013/06/20 / 16:01)
Ohhhh prekrasno ...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia