Следва

Колекциите Resort 2014: Roksanda Ilincic

Открихме най-секси визията за домашен релакс! Виж кой спечели прекрасното бельо на Triumph

Тази, която е достатъчно удобна, за да се чувстваме комфортно вкъщи и тази, която е достатъчно гореща, за да събуди всяко едно мъжко желание...

All fashion преди 10 години

На 28 май стартирахме играта на ViewSofia и Triumph, в която търсехме най-секси визията за "домашна употреба". Тази, която е достатъчно удобна, за да се чувстваме комфортно вкъщи и тази, която е достатъчно гореща, за да събуди всяко едно мъжко желание.

Получихме много предложения
, които изпратихме на финал, а днес дойде и денят, в който събралият най-много гласове от редакторите на ViewSofia ще получи и наградата.

И късметлийката се казва Йоана Златинска, тя ни изпрати прекрасната снимка по-долу и с нея успя да спечели нас и прелестното боди от Triumph!



Бодито, спечелило конкурса Тriumph Inspiration Award, творение на Богларка Бодис от Унгария, което носи името "Цветя на злото” (Les Fleurs du Mal), е повече от добро, така че леко й завиждаме.

За да го вземе, тя трябва да ни изпрати мейл с трите си имена и телефон за връзка, на който да я намерим и да й дадем инструкции как ще си получи наградата.

Честито!

Ето и част от останалите прекрасни визии, които получихме като предложения за най-секси визията за домашен релакс!


Антония Дайлиева


Биляна Трайкова


Дара Филипова


Ети


Мария Печева


Радка Михайлова


Светломира Атанасова

More All fashion