Следва

Лятната грим колекция на Риана за M.A.C - Цвят и сексапил, точно както очаквахме

Какво ново - Първата бюти колекция на Марк Джейкъбс

Тази колекция се чакаше отдавна. И вече е факт - Марк Джейкъбс...

Hair преди 10 години

Тази колекция се чакаше отдавна. И вече е факт - Марк Джейкъбс стартира производството на козметика под шапката на собствения си бранд.

Самият дизайнер, нормално, е щастлив от премиерата:
"Много се радвам да представя Marc Jacobs Beauty. Линията има толкова съблазнителна и класна опаковка, цветовете са прекрасни и вдъхновяващи, а текстурите просто те подканят да се нагримираш".

Радостта на създателя е оправдана, колекцията наистина е много интересна. Състои се от повече от сто артикула, разделени на 4 категории: "Прекрасният цвят на лицето" (тонални кремове, коректори, пудри), "Чернила" (моливи и сенки за очи), "Идеалният цвят" (червило, руж, сенки, бронзанти и лакове за нокти) и "Тествано на момчета, доказано от момичета" (балсами за устни, средства за вежди и прочее разкрасителни средства за много млади дами).

Относно оттенъците и цветовете, Марк е особено подробен:
"Палитрата на цветовете разказва истории, основани на вдъхновението. Избирах най-различни типове характери, докато работех, например този на наивното момиче. Комплекта сенки за очи нарекох "Икона на стила", а ружовете - "Без срам".

Първа шанс да изпробва козметиката на Марк Джейкъбс получи София Копола. Именно със средствата от нея е бил докаран имиджа на режисьорката за бала Met Gala. Всички останали ще могат да оценят качествата на декоративната козметика в края на лятото - линията Marc Jacobs Beauty ще бъде в продажба в бутиците още през август 2013 година.













 
 

More Hair