Следва

Плажът и Градът в сесията с Барбара Палвин за El Pais Semanal

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Красивата Наталия Водянова е на елегантна корица на Glamour Франция, месец юни, на която манекенката е...

All fashion преди 10 години

Наталия Водянова за Glamour, Франция

Красивата Наталия Водянова е на елегантна корица на Glamour Франция, месец юни, на която манекенката е облечена в топ Dior и джинси с пачуърк ефект, а в бекграунда е небето над Париж.

31-годишната рускиня демонстрира еклектиката на стила в нейния най-моден смисъл - да съчетаеш нещо толкова специално като уникалната вечерната блуза Christian Dior с нещо толкова популярно в гардероба, и от него да звучи истинска фешън мелодия, това е смисълът на тази гъвкава артистична работа като стайлинга.

И въпреки че топлата вода с този прийом отдавна е открита, все пак поздравления за работата на стилистите, които в допълнение на прекрасната Наталия, джинсите и разкошния Dior, са добавили прическата - на една страна, гривните - ала гръндж стил, и блестящите ниски „мъжки” сандали за цялостния завършен вид на изпълнението.

Барбара Палвин за Pais Semanal





Унгарската гордост Барбара Палвин украсява страниците на юнското издание на El Pais Semanal, брой осми, с много горещите си, направо парещи визии, заснети от фотографа с краткото име Nico, в които сексапилната брюнетка позира в дрехи от колекциите на T by Alexander Wang, Loewe и Lacoste.

Косата е мокра за още повече лято в сесията, а бижутата са много на място в хубавия спортно-плажен и едновременно много градски стайлинг.

Виж цялата сесия тук>>

Кампанията на Akris пролет-лято 2013





В кампанията Akris пролет-лято 2013 разпознаваме канадския модел л Алана Цимер, която в самото дефиле на бранда се появи на подиума три пъти и дори закри шоуто в прасковено розов костюм.

Освен че Алана е безупречна в своя професионализъм, много харесваме цялата концепция на кампанията, в която леко „хладният” градински фон си кореспондира чудесно с наситените земни тонове на колекцията.

Елегантно, женствено, смислено и красиво изпълнение на всички по веригата - Akris, Алана, стилистите и фотографът - французинът Карим Садли.

Виж цялата сесия тук>>

Парис Хилтън в обектива на София Копола за Elle





След епизодичната поява на Парис Хилтън във филма на София Копола "The Bling Ring" (Блясък) двете влиятелни жени продължиха съвместната си работа и в юлското издание на Elle, чиито снимки излязоха още миналата седмица в интернет изданията.

В сесията, която успешната независима американска режисьорка снима специално за Elle, се отварят вратите на скъпарското имение на богаташката наследница от империята Хилтън, разположено в бляскавия Бевърли Хилс.

Копола с такава лекота е уловила хубавото русо разглезено момиче в неговия пищен куклен свят, гледан през розови очила, че дори харесваме тази претрупаност и показна разточителност на интериора, който много точно подхожда на лековерната и парти настроена Парис, за която животът е преди всичко за това, за да му се радваш.

Възглавниците, украсени с образа на блондинката, които задължително правят впечатление в сесията, са само част от вещите доказващи не само, че "принцесата" има чувство за хумор, включително и по отношение на себе си, но и че е превърнала всяко нещо, което я заобикаля, в продукт с нейното име и лик като марка.

А филмът, в който главна роля има британската актриса Ема Уотсън, под режисурата на Копола и с малката роля на Парис, очакваме у нас скоро по кината!

Виж още снимки от сесията в Elle тук>>

Азия Ардженто - новото лице на Ermanno Scervino





Италианската актриса Азия Ардженто е новото лице на италианската марка Ermanno Scervino за кампанията есен-зима 2013/14.

Дъщерята на култовия хорър-режиьор Дарио Ардженто се появява в чувствена, сексуална и в същото време много елегантна сесия за Scervino, от която изникна въпросът ни къде се е крила тази жена през всичките тези години и как никой досега не е я открил за модата и красотата, за които тя определено има талант.

Насладата е голяма в тази кампания. Не толкова популярната актриса ни води в света на старите филми, женствеността на дрехите, силния грим и идеята за лукса като блян в тези фантастични пищни кадри.

Относно идеята да поканят именно тази актриса за лице на кампанията им от марката Ermanno Scervino споделят, че киното винаги е било тяхно вдъхновение, а Азия категорично отговаря на търсената личност, която да носи характерния винтидж стил на старите филми, но с една идея напред в бъдещето.

Виж още тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.