Следва

Бързо гурме решение - Сандвич с пилешко и зеленчуци

Остаряваме красиво, благодарение на стволовите клетки

Хубавото е, че не само жените могат да се възползват от силата на стволовите клетки, а и мъжете. Съхранените стволови клетки могат да......

Health преди 10 години

Искаме да остаряваме красиво и да запазим младостта си възможно най-дълго, защото няма нищо по-хубаво от свежестта и емоцията да си млад. Понякога си даваме сметка,че кремовете и заклинанията не са ни достатъчни и стигаме до стволовите клетки, които забавят процесите на стареене, а освен това ни и разкрасяват.
Използването на стволовите клетки като начин на подмладяване и разкрасяване има естествен и траен резултат. Чрез терапията със стволови клетки се постига естествено подсилване на колагена, чието количество постепенно намалява с възрастта, клетъчно подмладяване, регенериране на лицето, опъване на увисналата кожа в областта на шията и намаляване на бръчките. Терапията подобрява състоянието на кожата при наличието на белези от акне.

Стволовите клетки засилват регенерацията на кожата и могат да ни помогнат за оформянето и изграждането на лицето, преминало през химическо изгаряне, травми и обезобразявания. Хубавото е, че не само жените могат да се възползват от силата на стволовите клетки, а и мъжете. Съхранените стволови клетки могат да се използват и за лечението на алопеция, косопад, оплешивяване.

Стволовите клетки активизират растежа на нови косми. Този вид терапия има незабавни резултати, в сравнение с останалите методи и не остава видими следи от процедурата.

Освен в естетичната хирургия, стволовите клетки, които може да съхраните с помощта на БИОХЕЛЕНИКА, могат да се използват и в пластичната. Стволовите клетки ни осигуряват стегнат и добре оформен бюст. Методът е приложим и след радикална мастектомия.

Препоръката на тъканната банка за стволови клетки, БИОХЕЛЕНИКА, е да се предпочете извличането на стволови клетки при процеса на раждане поради по-голямото им количество и факта, че са неповлияни от външни фактори, което осигурява по-широкото им приложение в различни аспекти, както здравословни, така и козметични. Красивото остаряване- напълно възможно!

И все пак ако сте пропуснали тази възможност при раждането, можете да получите втори шанс чрез извличане на стволови клетки от мастна тъкан (липосукция) или от млечни зъбки.

Чети още за стволовите клетки на:

Биохеленика - метод за извличане на стволови клетки от пулпата на зъб

Питай ме, питай ме: Какво представляват стволовите клетки и за какво са ни жизнено необходими?

За допълнителни въпроси:
БИОХЕЛЕНИКА БЪЛГАРИЯ
денонощна тел. линия 0700 10 804
www.biohellenika.bg 

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.