Следва

Trend Report - Знаменосци

Един Долче плюс един Меси е равно на новата гореща кампания на сезона

Интересно се е получило сътрудничеството на италианската фирма този път - налице е... 

All fashion преди 10 години

Интересно се е получило сътрудничеството на италианската фирма този път - налице е един много любопитен момент - световен дизайнер снима световен футболист. Доменико Долче от дизайнерския дует Долче и Габана, се е заел с нелеката задача да пресъздаде модно обичайното ежедневие на един футболист с рекламна цел, а именно рекламата на собствената си марка.

Футболистът е точният - голям, даже огромен футболист, тотална звезда - един от най-добрите в света в момента - аржентинецът Лионел Меси.

Лео е лице на рекламната кампания на Dolce & Gabbana - на черно-бели и в известен смисъл предизвикателни кадри, той позира пред нас в цялата си прелест - релефни мускули, великолепна коремна преса, и прочее подходящ реквизит за рекламата на бельото на прочутата модна къща.



Дизайнерите са в пълен възторг от сътрудничеството - на сайта на компанията Доменико и Стефано са оставили послание до феновете на съвместното им творчество:

Радваме се да съобщим, че името на великия футболист Лео Меси вече е свързано с нашата марка. Той несъмнено притежава природен талант, но да се издигне до върховете на световния футбол са му позволили страстта към професията и непоколебимата воля.



Меси отговаря с взаимност:

Бих искал да благодаря на Dolce&Gabbana за това, че нашето сътрудничество стана възможно. Винаги съм харесвал изискания стил на марката и образите, които създава.

Сладури, особено трогателният Меси, на когото всичко му прилича, като вземем предвид таланта и изключително симпатичния нрав. 















 

More All fashion