Следва

Обувки за летен разкош

Trend Report - Знаменосци

Двете толкова тренди знамена развяват върху тишърти, блузи и деним героите на фешънизма от дълги времена...

All fashion преди 10 години

Войната между Великобритания и САЩ е за надмощие на флага.

Двете толкова тренди знамена развяват върху тишърти, блузи и деним героите на фешънизма от дълги времена, примерно три-четири сезона, като афишират внушителните емблеми на двете модни държави на улицата, на музикалните фестивали, на партито в клуба, на коктейла.

Union Jack и Old Glory са извънредно любим принт на градските хора, който по примера на блогърите и знаменитостите, носим с всяка базова дреха, аксесоар или чашата с кафе, и освен чисто сувенирна стойност, червеното и синьото са вече със статут на една от най-страхотните модни хрумки напоследък, оставали в гардероба ни толкова дълго време.

Дизайнерите патриоти не са малко - Alexander McQueen, които измислиха и превърнаха във фешън закачка клъчовете с британския флаг, Chanel призна силата му с чантата с верижка 2.55, Алекса Чънг пък спи върху знамето на родната си Великобритания, а онзи див див западняк с името и етикета Ralph Lauren прави американското знаме чудесен мотив за своите по-масови колекции.

Видимо е, че флаговете на Щатите и Великобритания са много секси върху деним шорти или тишърт и успешно се колаборират с всичко под ръка. Ето и солидни аргументи за това:











 

More All fashion