Следва

На пазар за лукс с отстъпка - best on-line discounts!

Бременни звездни жени в звездните си високи обувки - Как го правят те

Безпрекословно вярваме във високия ток. Силуетът, който вае, е невъзможен с ниска обувка, а колкото по-висок е...

All fashion преди 10 години

Безпрекословно вярваме във високия ток. Силуетът, който вае, е невъзможен с ниска обувка, а колкото по-висок е, толкова по-красиво става.

Именно заради тази любовна връзка между добрия стил и обувките на висок ток, носим ги, ако можем, без значение от сезона, носят ги и звездите. Последните не се разделят с тях, дори по време на бременността си, и са върху ток на всички червени килими и модни тротоари.

Високият ток дори се е превърнал в имидж за Виктория Бекъм, която почти никога не може да бъде видяна на ниско, както и за Джесика Симпсън, която не се раздели с височините до самото раждане, че и веднага след това.

Признателни на високите обувки и в бременността си са и ред други знаменити дами от кино и шоубизнеса, подредени в галерия от снимки надолу, а в тяхна подкрепа ще кажем, че елегантността не бива да има почивен ден.


Алиша Силвърстоун


Алисън Ханиган


Аманда Холдън


Анджелина Джоли


Ема Бънтън


Холи Мадисън


Иванка Тръмп


Джесика Алба


Джесика Симпсън


Кейт Хъдсън


Ким Кардашиян


Мел Би


Натали Портман


Рийз Уидърспуун


Селма Блеър


Тина Фей


Тори Спелинг


Виктория Бекъм

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.