Следва

Робърт Патинсън е новото лице на аромати Dior Homme

Във форма с Lipotropic Factors на Solgar

Лято е и освен всички чудовищни диети, които спазваме, за да влезем във форма, трябва да...

Body преди 10 години

Лято е и освен всички чудовищни диети, които спазваме, за да влезем във форма, трябва да намерим и друг начин да се изчистим от всички ненужни вещества в телата ни, за да се почувстваме още по-добре.

Ние си намерихме лесно лично решение в лицето на Lipotropic Factors на Solgar, натуралната хранителна добавка със съдържание на холин, инозитол и метионин. Комбинация, която играе важна роля за разграждането на хранителните мазнини и при отстраняването на мазнините в черния дроб, влияе позитивно при намаляването на холестерола и способства контрола над телесното тегло, притежавайки крайно ползотворно въздействие върху целия организъм.

Накратко холинът, инозитолът и метионинът играят важна роля за начина, по който черният дроб обработва мазнините с цел изгарянето им в тялото и едновременно с това допринасят за отслабването, което за нас е напълно достатъчно.

Благоприятното въздействие на споменатите три липотропни фактора върху организма се описва накратко по-долу:

Χолин


Холинът е съединение, подобно на витамините от група В. Независимо че тялото произвежда известно количество холин, е общопризнато, че трябва да се поема холин и чрез храната, тъй като има изключително съществена роля като структурен елемент на клетките в процеса на превръщане на мазнините в енергия. Един беден на холин хранителен режим ограничава възможността на черния дроб да обработва мазнините, което води до прекомерно натрупване на мазнини в организма и впоследствие до напълняване.

Инозитол

Инозитолът действа също като липотропен фактор, но в по-мека форма в сравнение с холина, защото помага за преразпределянето на мазнините в организма.

Метионин

Метионинът е необходима сярна аминокиселина с липотропно действие, която не се произвежда в организма, заради което е необходимо да се приема чрез храната. Той помага при намаляване на мазнините и холестерола в черния дроб и стимулира правилната функция на клетките.



Виж още: Skin, Nails and Hair от Solgar
 

 

More Body