Следва

Who is she?

Обичта на известните - Роузи Хънтингтън Уайтли в бяла като булчинска мини рокля и гаджето й Джейсън Стейтъм

Супер моделът Роузи Хънтингтън Уайтли и актьорът от "Траспортер" Джейсън Стейтъм често демонстрират...

Други преди 10 години

Тя е млада и секси колкото си иска, а той е новият екшън герой на Холивуд. Между двамата има страстна връзка от няколко години, а от месеци живеят заедно в Бевърли Хилс, Лос Анжелис.

Супер моделът Роузи Хънтингтън Уайтли и актьорът от "Траспортер" Джейсън Стейтъм често демонстрират любовна близост на всяко парти или друго папарашко увеселение, явно е, че много се обичат, пък си и отиват, въпреки маловажната разлика в годините между тях - точно 20 в полза на Роузи.

Последната им поява остави без дъх гости и снимащи, когато 26-годишната британска манекенка се появи изключителна в своята мини рокля и почти открадна вниманието от главния герой на вечерта - гаджето й Стейтъм, на филмовата премиера на „Колибри” в Лондон вчера.

Филмът, в който Джейсън играе главната роля, е динамичен трилър с бурни ефекти, но най-ефектна си остава младата му приятелка, особено в бялата си рокля с принт.

Целувките и прегръдките между двамата са в чест на техните безбройни почитатели, но освен пред множеството, събрало се на червения килим снощи, Роузи и Джейсън се обичат и насаме. В последните лични снимки, които супер моделът публикува в Инстаграм, на фокус са двете им влюбени ръце.

Сладката секси двойка може би е на път да узакони връзката си, би било чудесно да видим Роузи Хънтингтън Уайтли в булчинска рокля, въпреки че тази, която облича на премиерата, е много подходяща и за точно такава роля.
 











 

More Други