Следва

Б като Библия, Б като Блог

Карла Бруни на корицата на Tatler Русия. След ерата Саркози - Майчинство, джинси и може би албум?!

Тази година Карла Бруни беше силно очаквана в Кан - сестра й, режисьорката Валерия Бруни-Тедески, показа на... 

All fashion преди 10 години

Тази година Карла Бруни беше силно очаквана в Кан - сестра й, режисьорката Валерия Бруни-Тедески, показа на форума своя "Замък в Италия". Независимо от заглавието, това е съвсем "френски" филм: разпад на семейството, ново силно чувство, неизлечимо болен брат, бракосъчетание в болница.

Но Карла не се появи на Лазурния бряг. Казват, че не е искала да привлича вниманието на пресата. На нея някак генерално не й върви с Кан: преди две години, когато Уди Алън представи на фестивала "Полунощ в Париж" с Бруни в една от ролите, статутът на първа дама на Франция не й позволи да мине по червения килим.

Впрочем, по всичко личи, че на госпожа Бруни-Саркози не й е кой знае колко тъжно от факта, че не се е появила в Кан. За 5-те години, в които Саркози беше президент, Бруни фокусира толкова много внимание върху себе си, че надали е жадна за още, даже напротив - сега е моментът да си почива от славата. Да поживее извън Елисейския дворец и протокола.

Да се занимава с децата. Да сложи джинси. Да записва музика. Албумът й - Little French Songs - оказва се, е бил готов преди две години, но излиза едва сега, когато и Карла е "на свобода".



"Властта не е благо, а тежко бреме за семейния живот", — въздиша манекенката в обширно представяне в юлския брой на руското издание на Tatler. Тя е и на корицата на изданието, рошава, сериозна, много френска в копринена рокля на цветя и много малко грим.

 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.