Следва

Колекциите Resort 2014: Suno

Новото лице на EMPORIO ARMANI е Миро

През годините Миро не веднъж е получавал призове за модна икона, а вече може да сме сигурни, че и за в бъдеще той ще впечатлява с ...

All fashion преди 10 години

Изпълнителят, текстописец и композитор Миро е популярната личност избрана за рекламното лице на EMPORIO ARMANI за България. Поп звездата е новият посланик на марката известна с уникалния си стил и емблематични колекции. Името му ще бъде записано сред имената на звезди, като Виктория и Дейвид Бекъм, Риана,Рафаел Надал, Меган Фокс и много други работили с модния гигант през годините.

През годините Миро не веднъж е получавал призове за модна икона, а вече може да сме сигурни, че и за в бъдеще той ще впечатлява с елегантността и изискаността си.

Миро е идеалното лице на EMPORIO ARMANI, тъй като благодарение на своето постоянство, професионализъм и стил той винаги е съумявал да предаде на публиката любовта към това, което прави, а именно това са част от ценностите, върху които се гради и името на EMPORIO ARMANI.”, споделят българските представителите на марката от Глобал Брандс Дистрибюшън. В действителност, името на италианския моден гигант се е превърнало в нарицателно за стил от световна класа. Богата на идеи и стилови решения, марката предлага последователен външен вид, който осигурява съвместимост с предишните покупки от линията.

Цялостните колекции дрехи и аксесоари на EMPORIO ARMANI, както и линиите Armani Jeans и EA7, могат да бъдат открити в монобранд магазина на ул. Съборна 4.
 

More All fashion