Следва

Джинси любимки - Чисто новият модел на Acne Skin 5 Black Lynx. Защото са наистина добри

Колекциите Resort 2014: Suno

Източникът на вдъхновение отново е в натуралния свят, като идеята основно е... 

All fashion преди 10 години

Стол, статив и една димяща мода, бе първата ни асоциация с междусезонната, или още круизна колекция на Suno - вече популярна и симпатична с постиженията си компания, в основата на чието създаване и развитие стоят Ерин Бийти и нейният партньор Макс Остервайс.

Характерни с прекрасните си интерпретации на тема етно, от фирмата не крият, и дори са горди, че производството на тъканите им е съсредоточено в Перу, Индия и основно Кения, а дизайните им са здраво вкопани в елегантното и винаги интересно противопоставяне на корените, на изначалното, срещу видоизмененото във времето и пространството забързано градско съществуване.

Базирани в Ню Йорк, двамата твърдят: “Никой вече не купува дрехи за пътуване. Предпочитаме да мислим за resort-а като за празник на нас самите, на това кои сме ние”.
С набор от силни колекции в актива и наградата за дизайн на CFDA Swarovski за начинаещ талант, компанията има повод за гордост и празник. Тези два елемента се усещат ярко и в последната им колекция, а именно круиз 2014.

Източникът на вдъхновение отново е в натуралния свят, като идеята основно е трансфериране на природната красота в градския гардероб по един симпатично магичен начин. Дървета и дръвчета, листа, растения цветя и всичките им разновидности са върху блузи, панталони, рокли, якета и всичко друго, нежни, изящни, но твърдо там, бродирани, принтнати, фантазни.

Колекцията като цяло е построена около чистите и майсторски силуети, които се превръщат в запазената марка на Suno, например разпознаваемите им рокли с A-силует. Тук са и ярките и причудливи принтове, в които се кълнем, защото нямат омръзване, както и подходящите контрапунктове в пъстрата мелодия на колекцията в нейната цялост, а именно блестящи черни винилови поли, дълги ръкавици, шапки с козирки и прелестни боти-сандал.

Функционална и сладка колекция, приятно присъствие във всеки гардероб с дата догодина. 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.