Следва

Топлина и нежност: Амбър Хърд в нова фотосесия

Победителят в "Къртицата" Любомир Жечев по правия път нагоре

Наблюдателен, умен и досаден, комуникативен и безпардонен, физически издръжлив и като...

People of art преди 10 години

Любомир Жечев е на 25, завършил е журналистика в СУ, издавал е списание, работил е в няколко телевизии, развивал е собствен бизнес и вече може спокойно да впише в биографията си и характеристиката - първия победител в "Къртицата".

Наблюдателен, умен и досаден, комуникативен и безпардонен, физически издръжлив и като цяло играч с главно И, който въпреки леко дръпнатия характер, който показа и тънката ирония, с която подхождаше към всичко в играта, спечели шоуто и симпатията на публиката и стана малко по-богат и известен, отколкото преди.

Сигурни сме, че и преди това не са му липсвали фенки, но сега нещата ще станат още по сериозни. Ние също му симпатизираме затова решихме да го попитаме някои неща за шоуто, жените и живота като цяло... Ето какво ни каза той, след като дойде нашия ред да се видим с него:

V.S. Честита победа! Доста време ни трябваше да се докопаме до теб, май си станал истинска звезда...
Л: Това, че по някакъв начин съм актуален в момента е, защото предаването свърши току що, но не мисля, че ме е заляла някаква слава, която ще ме заглавозамая.

V.S. Да, но все пак всенародната любов отиде при теб.
Л: Разбира се, по някакъв начин се чувствам отговорен, защото над 60 процента от хората са гласували за мен. И се надявам да оправдая това доверие що се отнася до парите, които спечелих, като ги похарча умно и разумно.

V.S. Ще ми дадеш ли пример за умно и разумно харчене на пари?
Л: Смятам, че мога да реализирам някакви идеи, които да са успешни и евентуално това да бъде моята инвестиция, която да направя с тези пари. Говоря за това, че искам да направя нещо, което да въвлече в себе си много хора и така да създам нови работни места, например. Но за сега не мога да говоря затова. Трябва първо да се прочете, да се анализира конкуренцията, да се изгради маркетингов план и т.н. Но, за да се случи това първо ще трябва да получа парите, тъй като в момента единственото, с което разполагам е един картонен чек на стойност 10 лева.

V.S. Чудехме се, очакваше ли да победиш?
Л: Да, очаквах го! Знаех, че мога да победя още първия път, в който разбрах за какво става въпрос. Самата игра е в това да можеш да разгадаваш жокери, за да можеш да разбереш кой е Къртицата от една страна и от друга да си физически издръжлив, за да можеш да преминаваш в битките. Смятам, че аз просто успях да съчетая тези две неща и резултатът го доказа.

V.S. Какво научи от формата?
Л: Със сигурност всички тези изпитания ме направиха по-смел.

V.S. А кой беше участникът, който ти беше най-голяма конкуренция?
Л:
Смятам, че нямах конкуренция, защото бях най-комплексният играч от всички... Но честно казано имах късмет, че се изправих срещу Рут преди финала, защото тогава тя не беше толкова подготвена и успях да я победя.



V.S. Спомена Рут и се чудехме... тя част от играта ти ли беше?
Л: Рут беше част от играта за всеки един от участниците в предаването. Но, ако ме питаш дали съм я използвал по някакъв начин, моят отговор е не!

V.S. А в живота навън играеш ли си с жените?
Л: Не, не си играя! Играя си с тях, само когато играем я шах, я някакви други игри заедно.

V.S. Изброи ни предимствата ти, които са те направили победител в шоуто, но какви са предимствата ти при свалките с жените?
Л: Нямам предимства! Разчитам на отчаяни девойки. (смее се)

V.S. Жени, баскетбол или бира с приятели?
Л: По принцип трите неща вървят едно след друго, но в друг ред. Първо е баскетболът, после бирата с приятели и след това жените.



V.S. A имаш ли идоли в живота?
Л:
Нямам някой, който да ми е пример за подражание и да го следвам неотлъчно. Оценявам работата на много успели хора, но нямам идол...

V.S. Добре и за край на този разговор можеш ли да ни дадеш идея за заглавието, с което да пуснем тази статия. Завършил си Факултета по журналистика, така че ако трябваше да обобщиш участието си и победата в няколко думи, с които да озаглавим материала за теб, какви биха били те?
Л:
Любо по правия път нагоре!

V.S. Звучи страхотно и ти го пожелаваме! Прекрасно лято!
Л:
Благодаря!



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра