Следва

Игра на домино с бордюрите на Западен парк

Топлина и нежност: Амбър Хърд в нова фотосесия

Популярността на холивудската красавица Амбър Хърд расте с всеки изминал ден. Вероятно е, даже напълно...

People of art преди 10 години

Популярността на холивудската красавица Амбър Хърд расте с всеки изминал ден. Вероятно е, даже напълно вероятно, в известна степен това да се дължи на честите появявания пред публика със сърцеразбиващия Джони Деп под ръка (знаем, говори се, че заради Амбер актьорът се раздели с Ванеса Паради).

Освен това, актрисата започна редовно да се снима в гръмки кинопроекти: това лято трябва да излезе драматичният трилър "Параноя", а през есента на екран ще видим и бойният екшън на Робърт Родригес "Мачете убива", в който Хърд играе една от главните роли.

Резултатът от такава популярност обичайно се проявява и в атрактивни фотосесии за най-добрите луксозни издания.

Ярък пример е новият брой на Malibu Magazine, в който, в обектива на Хилари Уолш, актрисата е брилянтна в режисирания за случая нежен и уютен образ.

В кадрите има и игривост - косите се веят, чорапките са точно толкова къси, колкото и панталонките, а погледът е ту предизвикателен, ту напълно невинен. Чудесен секси образ на талантлива и много красива млада жена. Ех, Джони...















 



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра