Следва

Шарлот Генсбур за Magazine 032c

Ева Херцигова по бански два месеца след раждането

40-годишната Ева Херцигова изглежда за завиждане добре на плажа едва...

преди 10 години

40-годишната Ева Херцигова изглежда за завиждане добре на плажа едва няколко кратки месеца след третото си раждане. В елегантни бикини - така силните този сезон с висока долна част, на манекенката по нищо не личи, че в края на април на нея и съпругът й - италианският бизнесмен Грегорио Марсия се роди трети син, който двойката нарече Едуард.

Повод да демонстрира фигурата си топ-моделът е намерил на лежерна разходка с лодка с място на действието - сицилианското градче Таормина, току в подножието на Етна, където тези дни се оказаха намалко знаменитости.

Благословената земя в този период принадлежи на звездите на световното кино, мода и шоу-бизнес, а поводът е провеждането на традиционния кинофестивал Taormina Film Fest, който тази година бележи 27-а поредна година от началото си.

Местните папараци имат доста работа: сицилианските фотохроники са пълни със свежи снимки на Джеръми Айрънс, Мег Райън, Ейми Адамс, Ръсел Кроу и други почетни гости, но за пръв път се наслаждаваме на безупречната фигура на многодетната майка, както и на безупречния й вкус.












Ева Херцигова с приятелка в Таормина













 

More from View Sofia

More