Следва

Топрепортер на БНТ „взриви” интернет с разследване за платените агитки

Обичта, или поне разбирателството, на известните - Джей Ло и Марк Антъни на училищен празник

Макар и екс-съпрузи след 7 години брак, двойката Дженифър Лопес и Марк Антъни са... 

People of art преди 10 години

Макар и екс-съпрузи след 7 години брак, двойката Дженифър Лопес и Марк Антъни са общи родители на две чудни деца - двуяйчните близнаци Емма и Макс.

Заравяйки всякакви томахавки, ако изобщо има такива с днешна дата, звездните родители бяха снимани заедно онзи ден, докато отиваха на училищния празник на дъщеря им.

И Дженифър, и Антъни изглеждат много готини, спокойни заедно и в чудесна форма, включително и стилистична, под жаркото слънце на Лос Анджелис.

Певицата и актриса е в дълга белоснежна рокля, а Марк - в бяла риза, панталони в цвят каки и чехли.

От пръв поглед двойката би могла да бъде възприета едва ли не като младоженци. Въпреки че според западната преса истината е съвсем друга - композиторът, актьор и продуцент Антъни не се разсейва, а е пред прага на нов брак - с 22-годишната наследница на империята Topshop - Хлои Грин, а Джей Ло в същото време оповести плановете си да роди бебе на 25-годишното с гадже Каспър Смарт, като прибегне до изкуствено оплождане. 









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра